Kjøpe British American Tobacco aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe British American Tobacco aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe British American Tobacco aksjer.

British American Tobacco kursutvikling

British American Tobacco aksjeselskap

British American Tobacco fundamental data

Kjøpe British American Tobacco aksjer uten kurtasje

British American Tobacco er verdens nest største tobakksprodusent og ble grunnlagt i 1902. Selskapet har hovedkontor i London, og aksjen er notert på London Stock Exchange med tickeren BATS. Selskapet har flere kjente merkevarer som Lucky Strike, Dunhill, Pall Mall, Benson & Hedges og KOOL i porteføljen.

Det er ikke mange norske meglere og banker som gir deg tilgang til aksjehandel på London børs, og de få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du British American Tobacco aksjer – steg for steg

Det er mange som investerer i tobakk aksjer som British American Tobacco for å sikre utbytte, og at dette er aksjer som er defensive. Likevel er det viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i British American Tobacco aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe British American Tobacco aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe British American Tobacco aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe British American Tobacco aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp British American Tobacco aksjer

For å kjøpe British American Tobacco aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter British American Tobacco eller tickeren BATS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av British American Tobacco aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i British American Tobacco vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i British American Tobacco.

Teknisk analyse av British American Tobacco aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av British American Tobacco

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

British American Tobacco FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe British American Tobacco aksjer?

British American Tobacco er notert på London Stock Exchange, noe som gjør at det kan være både dyrt og vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i British American Tobacco aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge British American Tobacco kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til British American Tobacco. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for British American Tobacco aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av British American Tobacco kurs?

British American Tobacco er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av British American Tobacco på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er British American Tobacco aksjer en god investering?

I følge oversikten til TipRanks er det 7 analytikere som anbefaler kjøp av British American Tobacco, mens analytiker har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for British American Tobacco aksjen er 3489,50 GBX, mens det høyeste kursmålet er på 4000,00 GBX.