Kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer.

Brookfield Renewable Partners kursutvikling

Brookfield Renewable Partners aksjeselskap

Brookfield Renewable Partners fundamental data

Kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer

Brookfield Renewable Partners er et canadisk selskap som ble grunnlagt i 2011, og som har hovedkontor i Toronto. Brookfield Asset Management har 60 % eierandel, og aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren BEP. Selskapet eier over 200 vannkraftverk, 100 vindkraftanlegg, 550 solenergianlegg og 4 lagre for kraft.

De fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til New York Stock Exchange, men dette kan ofte være dyre løsninger siden du må betale en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på de amerikanske børsene med en kurtasje på 2 cent pr aksje. I tillegg kan du også handle aksjer på 16 andre børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Brookfield Renewable Partners aksjer – steg for steg

Det er forventet at sol er den energikilden som kommer til å vokse raskest over de nærmeste årene, og det betyr at Brookfield Renewable Partners og andre solenergi aksjer kan gi god avkastning. Samtidig er det en risiko forbundet med disse investeringene, noe som gjør at det er viktig å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 16 børser, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Brookfield Renewable Partners aksjer med kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Brookfield Renewable Partners aksjer

For å kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Brookfield Renewable Partners eller tickeren BEP, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Brookfield Renewable Partners aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Brookfield Renewable Partners vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Brookfield Renewable Partners.

Teknisk analyse av Brookfield Renewable Partners aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Brookfield Renewable Partners

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Brookfield Renewable Partners FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer?

Siden Brookfield Renewable Partners er notert på New York Stock Exchange kan du kjøpe aksjen gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Brookfield Renewable Partners aksjer med en kurtasje på kun 2 cent per aksje.

Hvor kan jeg følge Brookfield Renewable Partners kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Brookfield Renewable Partners. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Brookfield Renewable Partners aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Brookfield Renewable Partners kurs?

Brookfield Renewable Partners er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Brookfield Renewable Partners på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Brookfield Renewable Partners aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 10 analytikere som anbefaler å kjøpe Brookfield Renewable Partners, mens 1 har overweight, 5 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Brookfield Renewable Partners er $43,39, mens det høyeste kursmålet er på $53,00.