Brooks Automation Logo

Kjøpe Brooks Automation aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Brooks Automation aksjer.

Brooks Automation kursutvikling

Brooks Automation aksjeselskap

Brooks Automation fundamental data

Kjøpe Brooks Automation aksjer uten kurtasje

Brooks Automation er et amerikansk selskap som ble grunnlagt i 1978. Selskapet har hovedkontor i Chelmsford, Massachusetts, og aksjen er notert på Nasdaq med tickeren BRKS. Selskapet leverer automatiserings-, vakuum- og instrumenteringsutstyr til blant annet halvlederproduksjon, produksjon av teknologienheter og biovitenskap.

Brooks Automation er notert på Nasdaq, og dermed kan du investere i denne via de aller fleste meglere og banker som tilbyr aksjehandel i Norge. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Et bra alternativ vi pleier å anbefale er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Brooks Automation aksjer – steg for steg

Brooks Automaten er en disruptiv teknologi aksje, noe som medfører at det er høy risiko å investere i den. Dette gjør at det er viktig å bygge en godt diversifisert portefølje slik at du sprer risikoen over flere selskaper som operer i ulike sektorer og geografiske områder. Her kan børsnoterte fond være et godt alternativ til enkeltaksjer. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser, og mer enn 250 børsnoterte fond ligger det meste til rette for at du skal kunne spre risikoen. Her skal vi gå gjennom hvordan du kan kjøpe Brooks Automatisk aksjer, men samme metode kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer eller børsnoterte fond uten kurtasje. Som regel trenger du bare noen få minutter på å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Brooks Automation aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Brooks Automation aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Brooks Automation aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Brooks Automation aksjer

For å kjøpe Brooks Automation aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Brooks Automation eller tickeren BRKS, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Brooks Automation aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Brooks Automation vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Brooks Automation.

Teknisk analyse av Brooks Automation aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Brooks Automation

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Brooks Automation FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Brooks Automation aksjer?

Aksjen til Brooks Automation er notert på Nasdaq, så vil du kjøpe aksjen må du bruke en megler som gir deg tilgang til amerikanske aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Brooks Automation uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Brooks Automation kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Brooks Automation. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Brooks Automation aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Brooks Automation kurs?

Brooks Automation er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Brooks Automation på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Brooks Automation aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 5 analytikere som har kjøpsanbefaling på Brook Automation aksjen, mens det er 3 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Brook Automation er $112,86, mens det høyeste kursmålet er $130,00.