Kjøpe Cameco aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger

Kjøpe Cameco aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Cameco aksjer.

Cameco kursutvikling

Cameco aksjeselskap

Cameco fundamental data

Kjøpe Cameco aksjer uten kurtasje

Cameco ble grunnlagt i 1988 og er i dag verdens største børsnoterte uranselskap. Cameco ble notert på den canadiske børsen i 1991, og er i tillegg notert på New York Stock Exchange med tickeren CCJ. Selskapet har hovedkontor i Saskatoon, Saskatchewan, Canada. I 2015 sto selskapet for 15 av all uranproduksjonen i verden.

I dag er det vanlig at norske meglere og banker gir tilgang til de amerikanske børsene, så det er mulig å kjøpe uran aksjer som Cameco Corp gjennom disse. Selv om disse har trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Cameco aksjer – steg for steg

Investering i råvareselskap som uranprodusenten Cameco medfører risiko, og derfor er det viktig å bygge opp en godt diversifisert portefølje. Det kan du gjøre ved å investere i andre selskap som driver innenfor andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne lage en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Cameco aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri handel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Cameco aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Cameco aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Cameco aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Cameco aksjer

For å kjøpe Cameco aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Cameco eller tickeren CCJ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Cameco aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Cameco vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Cameco.

Teknisk analyse av Cameco aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Cameco

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Cameco FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Cameco aksjer?

Aksjene til uranprodusenten Cameco er notert på både den canadiske børsen og på New York Stock Exchange. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Cameco aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Cameco kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Cameco. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Cameco aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Cameco kurs?

Cameco er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Cameco på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Cameco aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på Cameco Corp aksjen, mens 1 har overweight og 6 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for Cameco er $21,50, mens høyeste kursmål er $29,96.