Kjøpe Canadian Solar aksjer uten kurtasje kursmål investering kursutvikling tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Canadian Solar aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Canadian Solar aksjer.

Canadian Solar kursutvikling

Canadian Solar aksjeselskap

Canadian Solar fundamental data

Kjøpe Canadian Solar aksjer uten kurtasje

Canadian Solar ble grunnlagt i 2001, og er i dag notert på Nasdaq med tickeren CSIQ. Selskapet produserer PV-moduler, utvikler store solprosjekter og er også involvert i flere store solkraftverk. Canadian Solar har operasjoner i 24 land på 6 kontinenter. Med forventninger om økte investeringer i solenergi kan Canadian Solar være en god investering som gir eksponering mot hele verden.

Selv om Canadian Solar er et canadisk selskap er det notert på Nasdaq i USA. Det betyr at det er mulig å kjøpe aksjen via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Norske meglere og banker har jevnt over trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje kan det bli dyrt å investere i solenergi aksjer som Canadian Solar. Et godt alternativ som vi pleier å anbefale er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Canadian Solar aksjer – steg for steg

I tillegg til å ha tilgang på mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser kan du også investere i over 250 børsnoterte fond. Ved å for eksempel kjøpe fornybar energi ETF kan du få en godt diversifisert portefølje. Fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i andre selskaper eller børsnoterte fond er den samme som for å kjøpe Canadian Solar aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom her. Selve registreringen tar kun noen få minutter, noe som betyr at du snart kan investere i Canadian Solar aksjen.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Canadian Solar aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Canadian Solar aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google eller Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Canadian Solar aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Canadian Solar aksjer

For å kjøpe Canadian Solar aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Canadian Solar eller tickeren CSIQ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Canadian Solar aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Canadian Solar vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Canadian Solar.

Teknisk analyse av Canadian Solar aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Canadian Solar

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Canadian Solar FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Canadian Solar aksjer?

Canadian Solar aksjen er notert på Nasdaq i USA med tickeren CSIQ. Det finnes dermed flere måter å investere i selskapet på. Her på vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Canadian Solar aksjen uten å betale kurtasje.

Hvor kan jeg følge Canadian Solar kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Canadian Solar. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Canadian Solar aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Canadian Solar kurs?

Canadian Solar er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Canadian Solar på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Canadian Solar aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling til Canadian Solar aksjen, mens 1 har overweight og 3 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Canadian Solar aksjen er $50,33, mens det høyeste kursmålet er $58,00.