Kjøpe Canopy aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Canopy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Canopy aksjer.

Canopy kursutvikling

Canopy aksjeselskap

Canopy fundamental data

Kjøpe Canopy aksjer uten kurtasje

Canopy aksjer er sammen med aksjene til Aurora Cannabis og Tilray blant de mest populære investeringene rettet mot cannabis. På grunn av endringer i lovgivningen har disse aksjene fått en stor oppgang i kursen, men dette er en relativt ny industri som fortsatt kan få stor vekst. Canopy aksjen er hovednotert på Toronto-børsen, men er også notert på Nasdaq. Dermed kan du kjøpe Canopy aksjen hos norske nettmeglere og i nettbanker med tilgang til aksjehandel i utlandet. Dette er enkle og trygge løsninger, men siden du må betale kurtasje er det ofte dyre løsninger også. På grunn av dette foretrekker vi å kjøpe aksjer på eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel.

eToro har alle tillatelser som er nødvendige fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er dette en løsning som er like trygg og brukervennlig som norske nettmeglere og aksjehandel i nettbank. Minste innskudd er kun $200, noe som gjør at terskelen for å begynne med aksjeinvesteringer er lav. Dette er en fordel for nye investorer som vil kjøpe sine første aksjer i Canopy eller andre selskaper. Som kunde får du gratis realtidskurser og analyseprogram, og dette gjør at løsningen også er interessant for erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Canopy aksjer – steg for steg

Med et minsteinnskudd på kun $200, og en minstegrense for handler på $50 kan du begynne å lage en portefølje med flere forskjellige aksjer selv om du kun gjør et lite innskudd. Siden du ikke betaler kurtasje sparer du også penger som du heller kan bruke på aksjer enn å betale en megler. Fremgangsmåten for å kjøpe Canopy aksjer uten kurtasje kan også brukes til å kjøpe andre aksjer kurtasjefritt på eToro. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner registreringen til du kan kjøpe Canopy aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Aller først må du gå til eToros nettside slik at du kan begynne på kontoregistreringen. Du kommer ditt ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, noe som gjør at du slipper språkproblemer. Videre er det også norsk kundeservice tilgjengelig dersom du skulle ha behov for hjelp med noe.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Nå som du er på nettsiden til eToro kan du begynne med selve kontoregistreringen. Det gjør du ved å trykke på knappen hvor det står Bli med nå. Da får du frem registreringskjemaet hvor du kan skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge å bruke innlogging med din konto på Facebook eller Google. Når du har gjort dette er din konto på eToro registrert og du er innlogget. Før du kan kjøpe Canopy Growth Corporation aksjer må du fullføre noen flere enkle steg.

Trykk på Fullfør profil for å få frem skjemaet hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjehandel og investeringer slik at du får klar din investorprofil. Helt til slutt kan du verifisere kontoen din ved å laste opp bilder av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke. Dette gjøres for å sikre at din identitet ikke blir misbrukt.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd er som nevnt $200, og det er en fordel for nye investorer som vil gjøre en mindre investering og bygge opp en portefølje over tid. Maks innskudd varierer fra $5500 og oppover for de ulike metodene. Metodene du kan bruke til innskudd er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Med alle metodene bortsett fra bankoverføring får du penger på konto umiddelbart slik at du raskt kan kjøpe Canopy aksjer. Bruker du bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før du får pengene på konto.

4: Kjøp Canopy aksjer

Når du har fått pengene på konto kan du gå videre til siste steg for å kjøpe Canopy aksjer. Aller først må du gå til selskapssiden, og dit kommer du ved å bruke søkefunksjonen og søke etter selskapsnavnet Canopy Growth Corporation eller tickeren CGC. Trykk på søkeresultatet for å gå til selskapssiden. Her finner du innlegg fra forumet om aksjen, nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall, kursutvikling og program for teknisk analyse, og ordreskjema for å kjøpe Canopy aksjer uten kurtasje.

Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på knappen hvor det står Handle. Her kan du enten fylle inn summen du vil investere i Canopy eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall kan du trykke på Åpne handel for å aktivere ordren din og legge den ut i markedet. Når børsen er åpen vil ordren din bli gjort opp umiddelbart og aksjene lagt til din konto slik at du kan følge med på kursutviklingen til din investering i Canopy Growth Corporation aksjen.

Teknisk analyse av Canopy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Canopy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Canopy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Canopy aksjer?

Canopy Growth Corporation er et canadisk selskap og notert på børsen i Toronto. I tillegg er den notert på Nasdaq. I vår oversikt viser vi deg hvordan du kan kjøpe Canopy aksjer uten kurtasje slik at du kan spare penger på aksjehandel online.

Hvor kan jeg følge Canopy kurs?

På vår nettside kan du følge Canopy kursutvikling. Vi har mye info om selskapet og oppdaterte nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Vi har også oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Canopy Growth Corporation.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Canopy?

Vi følger selskapet Canopy Growth Corporation tett og legger jevnlig ut tekniske analyser av Canopy aksjen. Du kan prøve programmet vi bruker til analyser, og dersom du er fersk med teknisk analyse kan du lære mer i vårt kurs for nybegynnere og viderekomne.

Er Canopy aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 2 analytikere kjøpsanbefaling på Canopy aksjen. 13 har hold, 1 har underweight, mens 4 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Canopy aksjer er $37,73. Høyeste kursmål er $59,12. Det betyr at aksjen kan stige videre.