Kjøpe Carlsberg aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling anbefalinger

Kjøpe Carlsberg aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Carlsberg aksjer.

Carlsberg kursutvikling

Carlsberg aksjeselskap

Carlsberg fundamental data

Kjøpe Carlsberg aksjer

Det danske bryggeriet Calrsberg ble grunnlagt av J. C. Jacobsen i 1847. Bryggeriet startet i København hvor det fortsatt har hovedkontor. Aksjen til Carlsberg er også notert på Nasdaq Copenhagen med tickeren CARLBC. Selskapet driver bryggerivirksomhet i tre regioner; nord- og vest-Europa, øst-Europa og Asia. Blant de mest kjente merkevarene finner vi Carlsberg, Ringnes, Tou, Frydenlund, San Miguel, Kronenbourg og Karhu.

Det er normalt ikke noe problem å investere i danske aksjer gjennom meglere og banker i Norge siden dette er noe de fleste tilbyr. Det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med kun 0,1 % i kurtasje.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Carlsberg aksjer – steg for steg

Dersom du vurderer å begynne med aksjer er det viktig å tenke på at du bør spre investeringene over flere selskap. Dette kan nemlig gi deg en bedre risikoprofil på porteføljen din. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe aksjer i Carlsberg med 0,1 % i kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Carlsberg aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Carlsberg aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Carlsberg aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Carlsberg aksjer

For å kjøpe Carlsberg aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Carlsberg eller tickeren CARLBC, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Carlsberg aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Carlsberg vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Carlsberg.

Teknisk analyse av Carlsberg aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Carlsberg

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Carlsberg FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Carlsberg aksjer?

Carlsberg er notert på den danske børsen i København, så den kan kjøpes gjennom de fleste norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Carlsberg aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge Carlsberg kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Carlsberg. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Carlsberg aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Carlsberg kurs?

Carlsberg er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Carlsberg på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Carlsberg aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 7 analytikere som anbefaler å kjøpe Carlsberg, mens 6 har outperform, 8 har hold, 1 har underperform og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Carlsberg er 1230,36 DKK, mens det høyeste kursmålet på aksjen er 1400,00 DKK.