Kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips

Kjøpe Carrefour aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Carrefour aksjer.

Carrefour kursutvikling

Carrefour aksjeselskap

Carrefour fundamental data

Kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje

Carrefour er et fransk selskap med hovedkontor i Massy som ble grunnlagt i 1958. Målt på inntekt i 2021 er Carrefour det 8. største dagligvareselskapet. Selskapet har over 12000 butikker i 30 land. blant butikkene finner vi hypermarkeder, dagligvarehandler og kiosker. Carrefour aksjen er notert på børsen i Paris med tickeren CA.

Det er kun et lite antall norske meglere og banker som tilbyr handel med aksjer notert på den franske børsen, og de som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje. Dette er en av de viktigste grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse metodene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med aksjer notert på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Carrefour aksjer – steg for steg

Carrefour og andre dagligvare aksjer kan gi en god risikoprofil i en portefølje siden dette er selskaper som opplever jevn etterspørsel etter varene de selger. Dermed har de stabile inntekter som gjør at de kan klare seg godt gjennom perioder hvor det er uro på børsen. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser, noe som betyr at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi gå gjennom steg for steg hvordan du kan kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje. Den samme metoden kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Carrefour aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Carrefour aksjer

For å kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Carrefour eller tickeren CA, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Carrefour aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Carrefour vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Carrefour.

Teknisk analyse av Carrefour aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Carrefour

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Carrefour FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Carrefour aksjer?

Carrefour aksjen er notert på den franske børsen i Paris, noe som gjør at det kan være vanskelig å kjøpe den gjennom norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Carrefour aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Carrefour kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Carrefour. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Carrefour aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Carrefour kurs?

Carrefour er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Carrefour på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Carrefour aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Carrefour aksjen, mens 1 har overweight, 5 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål er €19,33, mens det høyeste kursmålet er på €23,60.