Kjøpe Caseys General Stores aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips

Kjøpe Caseys General Stores aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Caseys General Stores aksjer.

Caseys General Stores kursutvikling

Caseys General Stores aksjeselskap

Caseys General Stores fundamental data

Kjøpe Caseys General Stores aksjer uten kurtasje

Caseys General Stores ble grunnlagt i 1967 av Donald Lamberti. Selskapet driver dagligvarebutikker i sørlige og vestlige deler av USA. Caseys selger også drivstoff, pizza og sandwicher. I 2019 drev selskapet 2146 butikker i 16 amerikanske stater. Selskapet ble børsnotert i 1983, og er i dag listet på Nasdaq med tickeren CASY.

De fleste norske meglere og banker tilbyr aksjehandel på Nasdaq, men selv om dette er brukervennlige og trygge løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er at norske meglere og banker tar kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer, og dermed kan det bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel på 16 børser. Dermed kan du investere uten kurtasje i over 2000 aksjer.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Caseys General Stores aksjer – steg for steg

Caseys General Stores kan være et godt alternativ for investorer som ønsker å spre risiko og ha dagligvareaksjer i porteføljen. Dersom du vurderer å investere i Caseys General Stores aksjer bør du også investere i andre selskap som driver i ulike sektorer for å spre risiko. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Caseys General Stores aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å investere uten kurtasje i noen av de mer enn 2000 aksjene som er tilgjengelig på eToro. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Caseys General Stores aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Caseys General Stores aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr er eToro en god løsning for å kjøpe aksjer for nybegynnere. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Caseys General Stores aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Caseys General Stores aksjer

For å kjøpe Caseys General Stores aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Caseys General Stores eller tickeren CASY, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Caseys General Stores aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Caseys General Stores vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Caseys General Stores.

Teknisk analyse av Caseys General Stores aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Caseys General Stores

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Caseys General Stores FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Caseys General Stores aksjer?

For å kjøpe Casey General Stores aksjer må du bruke en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene siden den er notert på Nasdaq med tickeren CASY. På vår side viser vi deg hvordan du kan investere i Casey General Stores aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Caseys General Stores kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Caseys General Stores. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Caseys General Stores aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Caseys General Stores kurs?

Caseys General Stores er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Caseys General Stores på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Caseys General Stores aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 6 analytikere som har kjøpsanbefaling på Caseys General Stores aksjen, mens 5 har hold, 1 har underweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Caseys General Stores aksjen er $228,70, mens høyeste kursmål er $259,00.