Kjøpe Castellum aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips

Kjøpe Castellum aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Castellum aksjer.

Castellum kursutvikling

Castellum aksjeselskap

Castellum fundamental data

Kjøpe Castellum aksjer uten kurtasje

Castellum er et eiendomsselskap som ble grunnlagt i 1993 av XX. Selskapet har hovedkontor i Göteborg og er et av de største som er notert på Stockholms-børsen. Aksjen har tickeren CAST. Selskapet eier over 4 millioner kvadratmeter eiendom, noe som blant annet omfatter kontoreiendommer på Kalvebod Brygge og Havneholmen i København. Selskapet har vunnet flere priser, blant annet for bæredyktighetsarbeide.

Siden Castellum aksjen er notert på den svenske børsen, noe som betyr at den kan kjøpes gjennom de fleste norske meglere og banker. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men ofte kan det bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du gjennomfører en handel. Dermed kan det bli dyrt. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Castellum aksjer – steg for steg

Som nevnt er Castellum et av de største selskapene notert på børsen i Stockholm, og derfor en populær eiendomsaksje blant investorer som ønsker å spre risikoen i porteføljen, samt motta utbytter. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer på 16 av de viktigste børsene, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi gå gjennom steg for steg hvordan du kan investere i Castellum uten kurtasje, og samme metode kan også brukes til å kjøpe andre aksjer kurtasjefritt. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Castellum aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Castellum aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Castellum aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Castellum aksjer

For å kjøpe Castellum aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Castellum eller tickeren CAST, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Castellum aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Castellum vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Castellum.

Teknisk analyse av Castellum aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Castellum

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Castellum FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Castellum aksjer?

Castellum er notert på den svenske børsen i Stockholm og har tickeren CAST. For å investere i Castellum trenger du derfor tilgang til Stockholms-børsen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Castellum aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Castellum kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Castellum. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Castellum aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Castellum kurs?

Castellum er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Castellum på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Castellum aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på Castellum aksjen, mens 1 har overweight, 5 har hold og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Castellum aksjen er 235,50 SEK, mens det høyeste kursmålet er 280,00 SEK.