Kjøpe Cellnex aksjer investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Cellnex aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Cellnex aksjer.

Cellnex kursutvikling

Cellnex aksjeselskap

Cellnex fundamental data

Kjøpe Cellnex aksjer

Cellnex er et spansk telecom-selskap som ble etablert i 2015. Selskapet driver innenfor infrastruktur til telecom, tv-nett, sikkerhetsnettverk og drift av intelligente nettverk som internet of things og smart cities. Cellnex har hovedkontor i Madrid og Barcelona, mens aksjen er notert på Bolsa de Madrid med tickeren CLNX.

Blant norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til spanske aksjer notert på børsen i Madrid. De som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Cellnex aksjer – steg for steg

Risikodiversifisering er et viktig begrep vi går igjennom i vårt kurs i aksjehandel. Det betyr å spre risiko ved å investere i ulike selskap som driver i forskjellige bransjer og geografiske områder. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Cellnex aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Cellnex aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Cellnex aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Cellnex aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Cellnex aksjer

For å kjøpe Cellnex aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Cellnex eller tickeren CLNX, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Cellnex aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Cellnex vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Cellnex.

Teknisk analyse av Cellnex aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Cellnex

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Cellnex FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Cellnex aksjer?

Siden Cellnex er notert på børsen i Spania kan det bli både dyrt og vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Cellnex aksjer med kurtasje på 0,1 %.

Hvor kan jeg følge Cellnex kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Cellnex. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Cellnex aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Cellnex kurs?

Cellnex er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Cellnex på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Cellnex aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 15 analytikere som anbefaler å kjøpe Cellnex, mens 7 har outperform, 3 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Cellnex €65,28, mens det høyeste kursmålet på aksjen er €88,20.