Kjøpe Chevron aksjer uten kurtasje teknisk analyse anbefaling kursmål kursutvikling

Kjøpe Chevron aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Chevron aksjer.

Chevron kursutvikling

Chevron aksjeselskap

Chevron fundamental data

Kjøpe Chevron aksjer uten kurtasje

Chevron aksjen er notert på NYSE, så aksjen kan du få kjøpt gjennom de fleste norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til handel med amerikanske aksjer. Dette er løsninger som er trygge og brukervennlige, men siden du må betale kurtasje når du kjøper eller selger aksjer blir det ofte dyre løsninger. Ved å velge en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel kan du spare penger som du heller kan investere i Chevron aksjer. Vi bruker som regel eToro når vi handler aksjer. Dette er en nettmegler hvor du ikke betaler kurtasje når du kjøper aksjer.

eToro har tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed er dette en løsning som er like seriøs og trygg som norske nettmeglere eller nettbanker med aksjehandel. eToro er også veldig brukervennlig. Minste innskudd er $200, og siden du ikke betaler kurtasje får du en billig tjeneste hvor du kan kjøpe aksjer når du har penger til overs og bygge opp en portefølje over tid. eToro gir deg også gratis realtidskurser, analyseprogram og tilgang til handel med aksjer fra hele verden. Dermed kan også erfarne investorer og tradere dra nytte av denne løsningen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Chevron aksjer – steg for steg

Chevron aksjen koster i dag over $100, og dermed bruker du opp mye av summen din om du gjør et lite innskudd for å kjøpe Chevron aksjer. Men, du kan kjøpe fractional shares eller deler av aksjer på eToro. Minste investeringssum er da $50, noe som gjør at du kan investere i Chevron aksjer og i flere andre selskaper. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe hele aksjer, og det tar kun noen få minutter fra du begynner registreringen til du kan kjøpe aksjer.

1: Besøk eToro

For å begynne på registreringen av en konto på eToro må du først besøke nettsiden deres. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, så du slipper problemer med språk. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig. For å gå til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du begynne med registreringen. For å få frem skjemaet hvor du kan fylle inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging fra Google eller Facebook, trykker du på knappen Bli med nå. Når du har fylt ut skjemaet eller valgt innlogging fra Facebook eller Google er din konto registrert og du er logget inn. Før du kan kjøpe Chevron aksjer uten kurtasje er det noen raske trinn igjen som må fullføres. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Her kan du fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å svare på noen spørsmål for å kartlegge din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer slik at din investorprofil blir fullført. Helt til slutt kan du verifisere kontoen din ved å laste opp bilde av ID, adressebevis og betalingsmetodene du vil bruke slik at ingen kan misbruke din identitet på nett.

3: Gjør innskudd

Med kurtasjefri aksjehandel og et minsteinnskudd på $200 kan de aller fleste komme i gang med investeringer på eToro. Maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetode. Metodene du kan velge mellom for å gjøre innskudd på eToro er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Bruker du bankoverføring kan det ta opptil 5 virkedager før pengene er på konto, men de andre metodene har du penger på konto umiddelbart. Derfor kan det være smart å velge en av de dersom du vil kjøpe Chevron aksjer med en gang du har åpnet konto.

4: Kjøp Chevron aksjer

Når innskuddet er på din eToro konto kan du kjøpe Chevron aksjer, eller investere i andre aksjer og ETF. Første trinn er å bruke søkefeltet øverst på siden til eToro og søke etter selskapsnavnet Chevron eller tickeren CVX. Når du trykker på søkeresultatet blir du tatt med til selskapssiden hvor du finner ordreskjema, innlegg om Chevron fra forumet, informasjon om selskapet og nøkkeltall, og kursutvikling og program for teknisk analyse. For å åpne ordreskjemaet trykker du på knappen Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du ønsker å investere i Chevron dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du trykke på Åpne handel for å aktivere ordren. Er børsen åpen vil ordren din bli gjort opp med en gang. Dine Chevron aksjer blir lagt til i din portefølje på eToro kontoen slik at du kan følge med på kursutviklingen på dine investeringer i Chevron aksjen.

Teknisk analyse av Chevron aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Chevron

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Chevron FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Chevron aksjer?

Chevron aksjen er notert på NYSE, så aksjen får du kjøpt gjennom de fleste nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel. Ulempen med disse løsningene er at du må betale høy kurtasje. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Chevron aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Chevron kurs?

På vår nettsiden kan du se Chevron kursutvikling. Vi har også mye nyttig info om selskapet og nøkkeltall fra de siste selskapsrapportene. I tillegg kan du også se oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Chevron aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Chevron?

Chevron er et av de mange selskapene vi følger tett, og vi legger ofte ut tekniske analyser av Chevron aksjen. Dermed kan du holde deg oppdatert på kursutviklingen. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller delta i våre kurs i teknisk analyse om du vil lære mer.

Er Chevron aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 17 analytikere som har kjøpsanbefaling på Chevron aksjen, mens 1 har overweight og 11 har holdanbefaling. Ingen har underweight eller salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Chevron aksjen er $119,35. Høyeste kursmål er $152.