Kjøpe China Evergrande aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe China Evergrande aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe China Evergrande aksjer.

China Evergrande kursutvikling

China Evergrande aksjeselskap

China Evergrande fundamental data

Kjøpe China Evergrande aksjer uten kurtasje

Evergrande Group eller Evergrande Real Estate Group ble grunnlagt som Hengda Group i 1996 av Hui Ka Yan. I dag er selskapet det nest største eiendomsselskapet i Kina målt på inntekter. Selskapet har hovedkontor i Guangdong provinsen, og selger blant annet leiligheter til middel- og overklassen i Kina. Selskapet har gjort flere investeringer finansiert med opptak av gjeld som det i dag har problemer med å håndtere. Aksjen er notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 03333.

Tilgang til aksjer på Hong Kong børsen er dårlig hos de fleste meglere og banker i Norge. De få som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi sjeldent anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjer på Hong Kong Stock Exchange er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du China Evergrande aksjer – steg for steg

Selv om eiendomsaksjer er ansett for å være trygge investeringer gjelder ikke dette for China Evergrande. Selskapet har stor gjeld og i tillegg flere feilslåtte investeringer. Dette ser ut til å være priset inn i aksjen, og dersom de ordner opp i problemene kan en investering gi god avkastning. Vurderer du å kjøpe China Evergrande aksjer bør du ha en godt diversifisert portefølje, og med tilgang til over 2000 aksjer på eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne gjøre det. Her viser vi deg hvordan du kan investere i China Evergrande aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe China Evergrande aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe China Evergrande aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung Electronics. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe China Evergrande aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp China Evergrande aksjer

For å kjøpe China Evergrande aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter China Evergrande eller tickeren 03333, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av China Evergrande aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i China Evergrande vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i China Evergrande.

Teknisk analyse av China Evergrande aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av China Evergrande

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

China Evergrande FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe China Evergrande aksjer?

Aksjen til China Evergrande er notert på Hong Kong Stock Exchange, og derfor er det vanskelig å kjøpe den via norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i China Evergrande aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge China Evergrande kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til China Evergrande. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for China Evergrande aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av China Evergrande kurs?

China Evergrande er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av China Evergrande på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er China Evergrande aksjer en god investering?

I følge Barrons er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på China Evergrande aksjen, mens 2 har hold og 5 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for China Evergrande aksjen er 7,24 HKD, mens høyeste kursmål er 19,23 HKD.