Kjøpe China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe China Molybdenum Co aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe China Molybdenum Co aksjer.

China Molybdenum Co kursutvikling

China Molybdenum Co aksjeselskap

China Molybdenum Co fundamental data

Kjøpe China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje

China Molybdenum Co ble grunnlagt i 1982 og har hovedkontor i Henan provinsen i Kina. Selskapet er den største produsenten av molybden i Kina, og den femte største på verdensbasis. CMOC er også en verdensledende utvinner av tungsten, kobolt, niob og kobber. I 2007 ble selskapet notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 03993.

Blant norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel er det stort sett dårlig tilgang til Hong Kong børsen. De få som gir deg tilgang til børsen tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at dette kan bli dyre løsninger. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du China Molybdenum Co aksjer – steg for steg

China Molybdenum Co leverer blant annet kobolt som er viktig i produksjon av lithium batterier, og kobber som er en viktig leder i elektroniske innretninger. Dermed kan dette regnes som en batteriaksje. Det betyr at det kan være en stor oppside i selskapet, men samtidig er det risiko som i alle andre investeringer. Dermed bør du spre risiko ved å investere i selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe CMOC aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe China Molybdenum Co aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp China Molybdenum Co aksjer

For å kjøpe China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter China Molybdenum Co eller tickeren 03993, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av China Molybdenum Co aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i China Molybdenum Co vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i China Molybdenum Co.

Teknisk analyse av China Molybdenum Co aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av China Molybdenum Co

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

China Molybdenum Co FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe China Molybdenum Co aksjer?

Aksjeselskapet China Moybdenum Co er notert på Hong Kong Stock Exchange, og kan derfor være vanskelig å investere i via norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i China Molybdenum Co aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge China Molybdenum Co kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til China Molybdenum Co. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for China Molybdenum Co aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av China Molybdenum Co kurs?

China Molybdenum Co er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av China Molybdenum Co på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er China Molybdenum Co aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på China Molybdenum Co aksjen, mens 3 har overweight og 1 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for China Molybdenum Co aksjen er 6,06 HKD, mens høyeste kursmål er 8,09 HKD.