Kjøpe China Tobacco International aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe China Tobacco International aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe China Tobacco International aksjer.

China Tobacco International kursutvikling

China Tobacco International aksjeselskap

China Tobacco International fundamental data

Kjøpe China Tobacco International aksjer uten kurtasje

China Tobacco International er en kinesisk importør og eksportør av tobakk og produkter relatert til sigaretter. Selskapet ble grunnlagt i 1982. China Tobacco International i dag en av verdens største tobakksselskap. I Kina har selskapet i praksis monopol. Internasjonale merkevarer som Marlboro og Lucky Strike blir produsert og solgt i joint ventures med andre internasjonale tobakksselskap. Aksjen til China Tobacco International er notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 6055.

Blant de norske meglerne og bankene som tilbyr aksjehandel er det kun et lite fåtall som gir deg tilgang til Hong Kong børsen. De som gjør det pleier ofte å ta en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du China Tobacco International aksjer – steg for steg

Defensive aksjer som China Tobacco International er regnet for å være gode utbytteaksjer. Selv om tobakksaksjer er regnet som trygge investeringer er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskap som driver i andre bransjer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer. Dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i China Tobacco International aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe China Tobacco International aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe China Tobacco International aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Alphabet aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe China Tobacco International aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp China Tobacco International aksjer

For å kjøpe China Tobacco International aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter China Tobacco International eller tickeren 6055, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av China Tobacco International aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i China Tobacco International vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i China Tobacco International.

Teknisk analyse av China Tobacco International aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av China Tobacco International

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

China Tobacco International FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe China Tobacco International aksjer?

Siden China Tobacco International er notert på Hong Kong Stock Exchange kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i China Tobacco International aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge China Tobacco International kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til China Tobacco International. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for China Tobacco International aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av China Tobacco International kurs?

China Tobacco International er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av China Tobacco International på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er China Tobacco International aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 1 analytiker som følger aksjen og har kjøpsanbefaling på China Tobacco International. Kursmålet på China Tobacco International aksjen er HK$18,50.