Kjøpe Cisco aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Cisco aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Cisco aksjer.

Cisco kursutvikling

Cisco aksjeselskap

Cisco fundamental data

Kjøpe Cisco aksjer uten kurtasje

Cisco er et teknologiselskap som leverer tjenester innen nettverk og kommunikasjon, noe som gjør de til en populær investering. Noe annet mange investorer setter pris på er at dette selskapet ofte utbetaler store utbytter. Faktisk er dette selskapet en av aksjene som omtales som Dogs of the Dow. Dette er en liste over 10 beste amerikanske aksjer som betaler utbytte. Cisco er notert på New York Stock Exchange, og kan derfor kjøpes gjennom de fleste norske meglere og banker. Selv om dette er brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse siden du må betale kurtasje, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ som fungerer for de fleste er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

Utover kurtasjefri handel og stort utvalg er eToro også et trygt og seriøst alternativ. eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og plasseringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Minsteinnskuddet er på $200, og det åpner opp for at flere kan begynne å investere i aksjer. Som kunde får du gratis realtidskurser og et eget program for teknisk analyse, noe som gjør at dette også er et godt alternativ for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Cisco aksjer – steg for steg

eToro har et stort utvalg av investeringsmuligheter, og med et lavt minsteinnskudd og kurtasjefri handel åpner de opp for at flere skal kunne investere. Noe annet er at eToro tilbyr fractional shares, eller deler av aksjer. Altså trenger du ikke kjøpe en hel aksje. For mindre investorer som vil bygge opp en portefølje med Dogs of the Dow aksjer passer dette veldig godt. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe Cisco aksjer som vi skal gå gjennom her. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på kontoregistreringen til du kan kjøpe dine første aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan investere i Cisco aksjer uten kurtasje må du registrere deg på eToro. Det er gratis å åpne konto, og som nevnt får du også tilgang til gratis realtidskurser og analyseprogram. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk, slik at du er sikret en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte registreringen ved å trykke på Bli med nå. Du får nå frem et skjema slik at du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten skrive inn mailadressen din og lage et brukernavn og passord, eller bruke din Facebook- eller Google-konto til innloggingen. Når du har gjort ditt valg og aktivert metoden er din konto registrert og du er logget inn.

Nå går du videre i registreringen ved å trykke på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt kan du sikre kontoen din ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke til å gjøre innskudd og uttak med.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er $200, noe som er i underkant av 2000 kr. Det sammen med kurtasjefri handel gjør at eToro er en god løsning på aksjehandel for nybegynnere. Maks innskudd er avhengig av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskt i gang med å kjøpe Cisco aksjer uten kurtasje kan du bruke betalingsmetodene med direkte overføring. Det er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer og Trustly. Du kan også gjøre en bankoverføring, men da kan det gå opptil 5 virkedager før pengene er inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Cisco aksjer

For å kjøpe Cisco aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette åpner du ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søk etter Cisco eller tickeren CSCO, og så trykke på Handle i søkeresultatet. Herfra kan du også trykke deg inn på selskapssiden hvor du finner informasjon og nøkkeltall fra Cisco, kursoversikt og programmet for tekniske analyser.

I ordreskjemaet oppgir du enten summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Etter at du har oppgitt sum eller antall aktiverer du ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Cisco vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen på din investering i Cisco.

Teknisk analyse av Cisco aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Cisco

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Cisco FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Cisco aksjer?

Cisco er notert på Nasdaq og du har derfor mange måter å velge mellom. Når du velger megler bør du velge en med lave kostnader. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Cisco aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Cisco kursutvikling?

På vår side kan du se Cisco kursutvikling. Vi har også samlet informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. I tillegg har vi oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales, Price/Earnings og utbytteyield for Cisco aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Cisco kurs?

Cisco er en populær utbytteaksje som er med i Dogs of the Dow, og vi følger derfor med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Cisco på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne Cisco analyser.

Er Cisco aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 14 analytikere som har kjøpsanbefaling på Cisco aksjen, mens 3 har overweight og 13 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Cisco er $56,65, mens det høyeste kursmålet er $65,00.