Kjøpe Cloudflare aksjer kursmål teknisk analyse anbefaling uten kurtasje kurs kursutvikling

Kjøpe Cloudflare aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Cloudflare aksjer.

Cloudflare kursutvikling

Cloudflare aksjeselskap

Cloudflare fundamental data

Kjøpe Cloudflare aksjer uten kurtasje

Siden Cloudflare er hovednotert på Nasdaq i USA er det ikke vanskelig å få kjøpt denne aksjen. Faktisk kan du kjøpe den gjennom de aller fleste nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til handel med amerikanske aksjer. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger vil vi normalt ikke anbefale å bruke disse. Grunnen til dette er at du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer, og det kan bli dyrt. Derfor anbefaler vi å bruke eToro siden dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel. Siden spread eller forskjellen mellom kjøps- og salgskurs blir eneste kostnad kan du derfor spare penger og heller investere disse i Cloudflare aksjer. På sikt kan det gi deg bedre avkastning.

eToro er en seriøs nettmegler som har alle de nødvendige tillatelsene fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd er også forsikret opptil 1 million euro, noe som gjør at pengene og investeringene dine er trygge. Nettsiden har et veldig brukervennlig design, og siden minste innskudd er kun $200, noe som tilsvarer rundt 2000 kr, er dette en løsning som passer veldig godt for nye investorer som vil kjøpe Cloudflare aksjer og lage en portefølje over tid. Som kunde får du også analysedekning på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og analyseprogram. Det gjør at eToro også passer godt for erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Cloudflare aksjer – steg for steg

Siden du ikke betaler kurtasje når du kjøpe aksjer på eToro vil det ikke bli dyrere å investere en mindre sum i flere forskjellige aksjeselskap. Ved å investere i flere selskaper kan du få spredd risikoen, noe som kan sikre en god avkastning. eToro tilbyr også handel i fractional shares, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe en hel aksje. Altså kan du kjøpe deler av en aksje. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller aksjer i andre selskaper er den samme som du bruker til å kjøpe aksjer i Cloudflare som vi skal gå gjennom her. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe Cloudflare aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

For å komme i gang med aksjehandel uten kurtasje på eToro må du først registrere en konto. Det betyr at du må gå til nettsiden deres. Du kommer dit ved å trykke på denne grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er tilgjengelig på norsk, og du har også norsk kundesupport tilgjengelig slik at du er sikret en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til eToros nettside kan du trykke på knappen Bli med nå for å starte registreringen. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke. Alternativene er å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har gjort ditt valg og aktivert metoden er din konto åpnet og du er logget inn. Men, det er noen småting som må ordnes før du kan gå i gang med å kjøpe Cloudflare aksjer.

Trykk på Fullfør profil slik at du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din kunnskap og erfaring med aksjer og investeringer blir klartgjort. Siste steg i registreringen er å sikre kontoen din ved å verifisere din identitet. Det gjør du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke når du skal gjøre innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Som nevnt trenger du ikke sette inn mer enn $200 for å komme i gang med aksjeinvesteringer på eToro, og dette passer godt for nye investorer som vil spare penger og bygge opp en portefølje med aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover, avhengig av betalingsmetode. Når du skal gjøre innskudd anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Med disse metodene får du nemlig penger øyeblikkelig på din konto slik at du kan kjøpe Cloudflare aksjer. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har penger på din eToro-konto.

4: Kjøp Cloudflare aksjer

Når du skal kjøpe Cloudflare aksjer må du åpne ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer dit ved å bruke søkefunksjonen øverst på siden til å søke etter selskapsnavnet Cloudflare eller tickeren NET. Ved å trykke på søkeresultatet blir du tatt med til selskapssiden hvor du finner nyeste innlegg om aksjen fra forumet, nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall, kursoversikt og program til tekniske analyser. Ordreskjemaet åpner du ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil ha. Når du har oppgitt sum eller antall aktiverer du din ordre ved å trykke på Åpne handel. Dersom børsen er åpen vil din ordre blir gjort opp med en gang. Dine aksjer i Cloudflare legges så automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Cloudflare aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Cloudflare

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Cloudflare FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Cloudflare aksjer?

Cloudflare aksjen er notert på Nasdaq i USA, så den kan kjøpes gjennom de fleste meglere. Men, du bør sikre deg lav kurtasje. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Cloudflare aksjer uten kurtasje. Det betyr penger spart som du heller kan investere i Cloudflare aksjen.

Hvor kan jeg følge Cloudflare kurs?

På vår side om Cloudflare aksjen kan du følge med på kursutviklingen. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og oppdaterte nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Cloudflare aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Cloudflare?

Cloudflare er et spennende vekstselskap som vi følger med på, og jevnlig legger vi ut oppdaterte tekniske analyser av Cloudflare aksjen. Du kan også prøve programmet vi bruker til analyse eller delta i vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne.

Er Cloudflare aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 10 analytikere som har kjøpsanbefaling på Cloudflare aksjen, mens 1 har overweight og 4 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for Cloudflare aksjen er $98,71, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $110,00.