Kjøpe Coca Cola aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefalinger

Kjøpe Coca Cola aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Coca Cola aksjer.

Coca Cola kursutvikling

Coca Cola aksjeselskap

Coca Cola fundamental data

Kjøpe Coca Cola aksjer uten kurtasje

Coca Cola har kanskje en av de sterkeste merkevarene som finnes. I tillegg er aksjen nærmest fast på Dogs of the Dow listen. Dogs of the Dow er en topp 10 liste over aksjene som betaler ut høyest utbytte. Dermed er det ikke overraskende at Coca Cola aksjen er en populær investering. Aksjen er notert i USA, så du kan kjøpe aksjen hos nettmeglere og i nettbanker med aksjehandel i utlandet. Men, bruker du en av disse løsningene bør du være obs på at du kan ende opp med å betale en høy kurtasje. Alternativet er å gjøre som oss og bruke eToro hvor du kan kjøpe Coca Cola aksjer uten kurtasje.

eToro er en seriøs nettmegler som har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro. At både seriøsitet og sikkerhet er på plass legger et godt grunnlag for at dette er en markedsplass som passer godt for de aller fleste. Minste innskudd er $200. Dermed kan de aller fleste begynne med aksjeinvesteringer på eToro. eToro har også gratis realtidskurser, analyser på utvalgte selskaper og program for teknisk analyse, noe som gjør dette til et godt alternativ for erfarne tradere og investorer.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Coca Cola aksjer – steg for steg

Å kjøpe aksjer uten kurtasje er en fordel for mindre investorer som vil begynne med aksjer. Med lavere kostnader sparer du penger som heller kan investeres. I tillegg blir det billigere å kjøpe aksjer i flere selskaper slik at du får spredd risikoen. Å komme i gang med aksjehandel uten kurtasje på eToro går raskt. Nedenfor kan du se de ulike stegene du må gjennom før du kan kjøpe Coca Cola aksjer uten kurtasje. I alt trenger du kun noen få minutter for å komme i gang med aksjehandel uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Det aller første du må gjøre er å gå til eToros nettside. Dit kommer du ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden er oversatt til norsk slik at du skal få en best mulig brukeropplevelse. Det er også norsk kundeservice tilgjengelig slik at du slipper språkproblemer dersom du skulle ha behov for hjelp.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er kommet til eToros nettside kan du begynne med kontoregistreringen. Denne starter du ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får da frem et skjema hvor du enten kan skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller velge innlogging med din konto på Facebook eller Google. Når du har gjort dette er du faktisk logget inn på din eToro-konto, men før du kan kjøpe Coca Cola aksjer uten kurtasje må du først fullføre kontoen din.

Trykk på Fullfør profil for å gå videre med registreringen. Aller først skriver du inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål om din erfaring med investeringer og aksjehandel. Helt til slutt kan du verifisere din konto ved å laste opp bilde av ID, en regning som viser adressen din og betalingsmetodene som du vil bruke. Dette sikrer at ingen kan misbruke din identitet på eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er $200, mens maks innskudd varierer fra $5500 og oppover for de forskjellige betalingsmetodene du kan. Metodene du kan velge mellom er VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer, Trustly eller bankoverføring. Vil du ha penger på konto med en gang slik at du kan kjøpe Coca Cola aksjer kan du bruke alle metodene, bortsett fra bankoverføring som kan ta opptil 5 virkedager før pengene er fremme på din eToro-konto.

4: Kjøp Coca Cola aksjer

Når du skal kjøpe Coca Cola aksjer må du først gå til Coca Colas selskapsside på eToro. Denne får du frem ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen når du er logget inn på din eToto-konto, og søker etter enten tickeren KO eller selskapsnavnet Coca Cola. Når du trykker på søkeresultatet blir du tatt med til selskapssiden hvor du kan lese innlegg om aksjen fra forumet og informasjon om Coca Cola, se nøkkeltall og kursutvikling, lage tekniske analyser og kjøpe Coca Cola aksjer.

Ved å trykke på knappen Handle får du frem ordreskjemaet hvor du enten kan skrive inn summen du vil investere i Coca Cola aksjen, eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har gjort dette kan du trykke på knappen Åpne handel for å legge ordren din ut i markedet. Dersom børsen er åpen vil dine aksjer bli kjøpt med en gang. Aksjene legges automatisk til din eToro-konto slik at du kan følge med på Coca Cola kursutvikling.

Teknisk analyse av Coca Cola aksje

Lag din egen tekniske analyse av Coca Cola

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Coca Cola FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Coca Cola aksjer?

Siden Coca Cola aksjen er notert på den amerikanske børsen kan du kjøpe den hos nettmeglere og i nettbanker med tilgang til aksjehandel i utlandet. Nedsiden med disse metodene er at du må betale kurtasje. Vi viser deg hvordan du kan kjøpe Coca Cola aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Coca Cola kurs?

Vi har Coca Cola kursutvikling tilgjengelig på vår nettside. Du kan også se mye nyttig informasjon om selskapet og oppdaterte nøkkeltall fra siste presentasjoner. Vi har også oppdaterte multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Coca Cola aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Coca Cola?

Coca Cola er en populær aksje som gir gode utbytter. Derfor er dette en av de utvalgte aksjene vi følger, og jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Coca Cola aksjen. Du kan også følge vårt kurs i teknisk analyse og prøve analyseprogrammet vi bruker.

Er Coca Cola aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal har 13 analytikere kjøpsanbefaling på Coca Cola aksjen, mens 5 har overweight og 7 hold. Gjennomsnittlig kursmål for Coca Cola aksjen er $57,25, mens det høyeste kursmålet er på $67. Det er ingen analytikere som har underweight eller salgsanbefaling.