Kjøpe Coinbase aksjer uten kurtasje ipo teknisk analyse anbefaling kjøp kursmål aksje tips kursutvikling

Kjøpe Coinbase aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Coinbase aksjer.

Coinbase kursutvikling

Coinbase aksjeselskap

Coinbase fundamental data

Kjøpe Coinbase aksjer uten kurtasje

Siden Coinbase aksjen er notert på den amerikanske børsen Nasdaq er det god tilgang på aksjen gjennom norske meglere og i nettbanken hvor du kan handle utenlandske aksjer. Begge disse løsningene er trygge og brukervennlige, men de kan bli dyre siden du må betale både kurtasje og spread når du kjøper og selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi anbefaler å handle aksjer på eToro. Siden dette er en nettmegler som tilbyr kurtasjefri aksjehandel kan du spare penger som du heller kan investere ved å kjøpe Coinbase aksjer.

Med alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet viser eToro at de er en seriøs aktør. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro, noe som gir deg en høy grad av sikkerhet. Nettsidene er veldig brukervennlige, noe som gjør at løsningen passer godt til nye investorer, og med et minste innskudd på $200 kan de aller fleste komme i gang med investeringer og kjøpe Coinbase aksjer. Som kunde får du tilgang til analyser av utvalgte selskaper, eget analyseprogram og gratis realtidskurser. Dette gjør at også erfarne tradere og investorer kan være fornøyde med eToro.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Coinbase aksjer – steg for steg

Det er flere gode grunnen til at eToro passer godt for nye investorer. En av dem er at du kan kjøpe fractional shares eller deler av aksjer. For eksempel koster en aksje i Google (Alphabet) over $2200, noe som gjør at det kan bli en for dyr investering for mange. Men, men fractional shares kan du investere fra $50 og oppover i en enkelt aksje. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares eller hele aksjer i andre selskaper er den samme som for å kjøpe Coinbase aksjer uten kurtasje som vi skal gå gjennom nå. I alt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan investere i Coinbase.

1: Besøk eToro

Det aller første steget i registreringen slik at du kan kjøpe Coinbase aksjer uten kurtasje er å besøke eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden nettsiden er oversatt til norsk, og at det er norsk kundeservice tilgjengelig kan du forvente deg en god brukeropplevelse. Som nevnt er også nettsiden veldig oversiktlig slik at du raskt venner deg til hvordan den brukes.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer fra hele verden
 • Ingen kurtasje - lav spread

 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er kommet til eToros nettside kan du begynne på registreringen, og det gjør du ved å trykke på knappen Bli med nå. Du får nå frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på kontoen din. Alternativene er å enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt hvilken metode du vil bruke og aktivert denne er din konto registrert og du er logget inn. Nå kan vi gå videre til å fullføre registreringen slik at du straks kan kjøpe aksjer i Coinbase uten å betale kurtasje.

Når du trykker på Fullfør profil får du frem et nytt skjema hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødelsdato, adresse og telefonnummer. Neste trinn er å svare på noen spørsmål for å kartlegge din erfaring med investeringer og aksjehandel. Helt til slutt kan du sikre din konto ved å verifisere den. Kontoverifiseringen utfører du ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet du kan gjøre for å investere i aksjer uten å betale kurtasje på eToro er som nevnt $200. Maks innskudd avhenger av hvilken betalingsmetode du vil bruke, og går fra $5500 og oppover. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly. Med disse metodene bil overføringen utført med en gang slik at du kan kjøpe Coinbase aksjer. Et annet alternativ er å bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene på konto.

4: Kjøp Coinbase aksjer

Når du skal kjøpe aksjer i Coinbase må du først få frem ordreskjemaet som ligger på selskapssiden. Ved å bruke søkefunksjonen øverst på skjermen til å søke etter Coinbase eller tickeren COIN, og så trykke på søkeresultatet kommer du til selskapssiden. Her finner du alle innlegg om aksjen fra forumet, informasjon og nøkkeltall fra selskapet, kursoversikt og analyseprogram. Du åpner ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten fylle inn antallet aksjer du vil kjøpe i Coinbase, eller summen du vil investere i fractional shares. Når du har skrevet inn antall aksjer eller sum kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre. Ordren legges ut i markedet og så lenge børsen er åpen vil den bli utført med en gang. Dine aksjer i Coinbase legges automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen til din investering i Coinbase aksjer.

Teknisk analyse av Coinbase aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Coinbase

tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Coinbase FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Coinbase aksjer?

Coinbase aksjen er notert på Nasdaq i USA, og det er derfor veldig enkelt å kjøpe aksjen. I vår guide viser vi deg hvordan du kan kjøpe Coinbase aksjer uten kurtasje. Siden du ikke betaler kurtasje kan du spare penger som du heller kan investere i Coinbase aksjen.

Hvor kan jeg følge Coinbase kurs?

På vår nettside kan du følge Coinbase kursutvikling. Vi har også mye nyttig informasjon om selskapet og oppdaterte nøkkeltall fra siste selskaprapport. Du kan også se oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Coinbase aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Coinbase aksjekurs?

Det er populært å investere i Coinbase og derfor er dette et selskapene vi følger tett, på nettsiden vår legger vi ofte ut oppdaterte tekniske analyser av Coinbase aksjen. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller delta i våre kurs i teknisk analyse om du vil lære mer.

Er Coinbase aksjer en god investering?

Foreløpig er det kun en analytiker som har analysedekning på Coinbase aksjen. Gil Luria som jobber for D. A. Davidson har en kjøpsanbefaling og et kursmål på $440 på Coinbase aksjen. Når flere analytikere tar opp dekning av Coinbase aksjen vil vi legge ut oppdateringer.

%d bloggere liker dette: