Kjøpe Computershare aksjer investere overføre nordnet gamestop gme amc kursmål tekniske analyser hvordan

Kjøpe Computershare aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Computershare aksjer.

Computershare kursutvikling

Computershare aksjeselskap

Computershare fundamental data

Kjøpe Computershare aksjer

Computershare er et australsk selskap som ble grunnlagt i 1978. Selskapet utfører overføring og oppbevaring av aksjer. Computershare har i dag kontor i 20 land som Australia, Danmark, Tyskland, Storbritannia, Irland, USA, Canada og Hong Kong. Selskapet har hovedkontor i Abbotsford, Australia, og aksjen er notert på Australian Stock Exchange med tickeren CPU.

Det er ikke mange norske meglere og banker som gir deg tilgang til Australian Stock Exchange, og de få som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli både dyrt og vanskelig å bruke disse, og dette er noen av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Computershare aksjer – steg for steg

Computershare har fått mye oppmerksomhet etter at investorer i blant annet Gamestop og AMC har ønsket å gjøre en direkteregistrering eller DRS av aksjene de eier for å forhindre shorting. Dette kan føre til at Computershare får økte inntekter. Likevel driver Computershare i en syklisk bransje, noe som betyr at det er viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Computershare aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Computershare aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Computershare aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Computershare aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Computershare aksjer

For å kjøpe Computershare aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Computershare eller tickeren CPU, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Computershare aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Computershare vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Computershare.

Teknisk analyse av Computershare aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Computershare

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Computershare FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Computershare aksjer?

Siden Computershare er notert på børsen i Australia kan det være vanskelig og dyrt å kjøpe den gjennom norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Computershare aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge Computershare kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Computershare. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Computershare aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Computershare kurs?

Computershare er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Computershare på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Computershare aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 3 analytikere som anbefaler å kjøpe Computershare aksjer, mens det er 4 som har outperform, 3 som har hold, 2 som har underperform og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Computershare er AU$19,39, mens det høyeste kursmålet på aksjen er AU$23,06.