Kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere

Kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer.

CoreSite Realty Corp kursutvikling

CoreSite Realty Corp aksjeselskap

CoreSite Realty Corp fundamental data

Kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje

CoreSite Realty Corp er en Real Estate Investment Trust eller REIT som datasentre og tilbyr colocation og peering-tjenester. I dag har selskapet over 425 000 m² til utleie. Selskapet ble startet i 2001 og har hovedkontor i Denver. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren COR.

Siden aksjen er notert på NYSE kan du investere i den via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Tilgangen til amerikanske aksjer er generelt god i Norge. Begge løsninger er trygge og brukervennlige, men du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du CoreSite Realty Corp aksjer – steg for steg

Når du skal begynne med investering er det viktig å sette sammen en godt diversifisert potefølje. Dette kan du få ved å kjøpe aksjer i datasenter fra flere selskaper. I tillegg bør du også spre risikoen over flere sektorer og ulike geografiske områder. På eToro har du som nevnt tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser. Dermed skal alt ligge til rette for at du kan bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i CoreSite Realty Corp uten kurtasje. Du kan bruke den samme fremgangsmåten til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trengs det ikke mer enn et par minutter for å komme i gang med investeringer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp CoreSite Realty Corp aksjer

For å kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter CoreSite Realty Corp eller tickeren COR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av CoreSite Realty Corp aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i CoreSite Realty Corp vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i CoreSite Realty Corp.

Teknisk analyse av CoreSite Realty Corp aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av CoreSite Realty Corp

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

CoreSite Realty Corp FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer?

CoreSite Realty Corp aksjen er notert på New York Stock Exchange. Du trenger derfor en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe CoreSite Realty Corp aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge CoreSite Realty Corp kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til CoreSite Realty Corp. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for CoreSite Realty Corp aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av CoreSite Realty Corp kurs?

CoreSite Realty Corp er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av CoreSite Realty Corp på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er CoreSite Realty Corp aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på CoreSite Realty Corp aksjen, mens 1 har overweight, 8 har hold, 2 har underweight og 3 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål er $132,09, mens det høyeste kursmålet er $157,00.