Kjøpe Corsair Gaming aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe Corsair Gaming aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Corsair Gaming aksjer.

Corsair Gaming kursutvikling

Corsair Gaming aksjeselskap

Corsair Gaming fundamental data

Kjøpe Corsair Gaming aksjer uten kurtasje

Corsair Microsystems Inc ble grunnlagt i 1994 av Andy Paul, Don Lieberman og John Beekley. Selskapet har hovedkontor i Freemont, California, og leverer computer peripherals, hardware, storage og memory. I slutten av september 2020 ble selskapet notert på Nasdaq med tickeren CRSR.

Selv om de fleste norske meglere og banker tilbyr aksjehandel på de amerikanske børsene pleier vi ikke å anbefale disse, selv om de har både trygge og brukervennlige løsninger. En av grunnene til at vi ikke anbefaler disse er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer, noe som fører til at det kan bli dyrt. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Corsair Gaming aksjer – steg for steg

Corsair Gaming aksjen er en populær investering, noe som har ført til høy prising av selskapet. Dermed er det høyere risiko å investere i aksjen. Dette gjør at det er viktig å sette sammen en godt diversifisert portefølje slik at du får spredd risikoen over forskjellige selskap som driver i ulike sektorer. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Corsair Gaming aksjer uten kurtasje. Den samme metoden kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Corsair Gaming aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Corsair Gaming aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Shopify aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Corsair Gaming aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Corsair Gaming aksjer

For å kjøpe Corsair Gaming aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Corsair Gaming eller tickeren CRSR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Corsair Gaming aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Corsair Gaming vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Corsair Gaming.

Teknisk analyse av Corsair Gaming aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Corsair Gaming

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Corsair Gaming FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Corsair Gaming aksjer?

Siden Corsair Gaming aksjen er notert på Nasdaq trenger du en megler som gir deg tilgang til aksjehandel på de amerikanske børsene for å kjøpe CRSR aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Corsair Gaming aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Corsair Gaming kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Corsair Gaming. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Corsair Gaming aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Corsair Gaming kurs?

Corsair Gaming er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Corsair Gaming på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Corsair Gaming aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på Corsair Gaming aksjen, mens 2 har overweight og 3 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål på Corsair Gaming aksjen er $39,67, mens det høyeste kursmålet er på $49,00.