Kjøpe Cromwell Property Group aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Cromwell Property Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Cromwell Property Group aksjer.

Cromwell Property Group kursutvikling

Cromwell Property Group aksjeselskap

Cromwell Property Group fundamental data

Kjøpe Cromwell Property Group aksjer

Cromwell Property Group er en australsk Real Estate Investment Trust som ble etablert i 1998. Selskapet har hovedkontor i Brisbane, i tillegg til kontorer på New Zealand og i Europa. Selskapet leier ut eiendom innenfor kontor, boliger, industri og andre typer eiendom og tjenester. Aksjen til Cromwell Property Group er notert på Australian Stock Exchange med tickeren CMW.

Det er ikke vanlig at du kan investere i australske aksjer gjennom norske meglere og banker, og de få som tilbyr dette tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Dermed kan dette bli dyre løsninger, og det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. Markets er et godt alternativ som tilbyr aksjehandel på 17 børser med kurtasje på kun 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Cromwell Property Group aksjer – steg for steg

Investering i eiendom er regnet for å ha lav risiko, noe som gjør at REITs aksjer kan passe godt inn i porteføljer for å balansere risikoen. REITs pleier også å utbetale gode utbytter til aksjonærene. På Markets har du tilgang til 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Cromwell Property Group aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Cromwell Property Group aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Cromwell Property Group aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Cromwell Property Group aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Cromwell Property Group aksjer

For å kjøpe Cromwell Property Group aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Cromwell Property Group eller tickeren CMW, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Cromwell Property Group aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Cromwell Property Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Cromwell Property Group.

Teknisk analyse av Cromwell Property Group aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Cromwell Property Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Cromwell Property Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Cromwell Property Group aksjer?

Siden Cromwell Property Group er notert på den australske børsen kan det bli vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Cromwell Property Group aksjer med 0,1 % kurtasje.

Hvor kan jeg følge Cromwell Property Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Cromwell Property Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Cromwell Property Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Cromwell Property Group kurs?

Cromwell Property Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Cromwell Property Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Cromwell Property Group aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som anbefaler å kjøpe Cromwell Property Group, mens det er 2 som har outperform og 1 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Cromwell Property Group er AU$1,05, mens det høyeste kursmålet på aksjen er AU$1,20.