Kjøpe Crowdstrike aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Crowdstrike aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Crowdstrike aksjer.

Crowdstrike kursutvikling

Crowdstrike aksjeselskap

Crowdstrike fundamental data

Kjøpe Crowdstrike aksjer uten kurtasje

Siden Crowdstrike aksjen er notert på Nasdaq i USA kan du enkelt kjøpe aksjen via norske nettmeglere og i nettbanker hvor du har tilgang til aksjehandel. Selv om dette er brukervennlige og enkle løsninger kan det bli dyrt siden du må betale kurtasje ved kjøp og salg av aksjer. Ved å bruke eToro som er anbefalt av oss slipper du å betale kurtasje, noe som betyr at du kan spare penger som du heller kan investere i Crowdstrike aksjen.

eToro har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet, og alle innskudd er forsikret opptil 1 million euro. Dermed er dette en løsning som er like trygg og sikker som norske nettmeglere og banker. Minste innskudd er på $200 og dermed kan de aller fleste begynne med investeringer. Som kunde får du analyser på utvalgte aksjer, gratis realtidskurser og analyseprogram, noe som betyr at også erfarne investorer og tradere kan være fornøyd med løsningen.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Crowdstrike aksjer – steg for steg

Det går veldig raskt å komme i gang med investeringer på eToro. I alt tar det nemlig kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan kjøpe Crowdstrike aksjer uten kurtasje. Fremgangsmåten for å investere i Crowdstrike er også den samme som for andre aksjer. eToro tilbyr også fractional shares, som betyr at du kan kjøpe deler av en aksje fra $50 og oppover. Det betyr at du for eksempel ikke trenger over $3000 for å kjøpe Amazon aksjer, men kun $50 for å kjøpe en del av aksjen.

1: Besøk eToro

Første steg før du kan kjøpe Crowdstrike aksjer uten kurtasje er å besøke nettsiden til eToro slik at du kan begynne på registreringen. Du kommer til nettsiden ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse. Siden har også et enkelt og brukervennlig design, noe som fører til at du raskt får oversikt over de ulike funksjonene.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har kommet til nettsiden kan du begynne registreringen ved å trykke på Bli med nå. Nå får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din eToro-konto. Du kan enten skrive inn brukernavn, passord og mailadresse, eller bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto. Når du har valgt metoden du vil bruke og aktivert den er din konto registrert og du er innlogget. Før du kan kjøpe Crowdstrike aksjer uten kurtasje må du fullføre registreringen.

Trykk på Fullfør profil slik at du får frem skjemaet hvor du kan fylle inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Neste steg er å fullføre din investorprofil. Det gjør du ved å svare på noen spørsmål for å kartlegge din erfaring med aksjer og investeringer. Helt til slutt kan du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Med et minste innskudd på $200 som tilsvarer ca 2000 kr kan de aller fleste komme i gang med investeringer. Maks innskudd avhenger av hvilken betalingsmetode du vil bruke, og går fra $5500 og oppover. Vi anbefaler å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly siden dette er betalingsmetoder med direkte overføring slik at du slipper å vente før du kan kjøpe Crowdstrike aksjer. Du kan også bruke bankoverføring, men med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har penger på konto.

4: Kjøp Crowdstrike aksjer

Ordreskjemaet du må bruke for å kjøpe Crowdstrike aksjer finner du på selskapssiden. Dit kommer du ved å bruke søkefeltet øverst på siden til å søke etter Crowdstrike eller tickeren CRWD for så å trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du innlegg fra aksjeforumet, nøkkeltall og informasjon om selskapet, kursoversikt og analyseprogram. Du kan åpne ordreskjemaet ved å trykke på Handle.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i Crowdstrike dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet aksjer du vil kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antallet aksjer du vil kjøpe kan du aktivere din ordre ved å trykke på Åpne handel. Din ordre blir utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Crowdstrike legges så automatisk til i din portefølje hvor du kan følge med på kursutviklingen på din investering.

Teknisk analyse av Crowdstrike aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Crowdstrike

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Crowdstrike FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Crowdstrike aksjer?

I vår guide viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Crowdstrike aksjer uten å betale kurtasje. Det betyr at du kan spare penger som du heller kan investere i aksjer. Aksjen er notert på Nasdaq i USA og det tar ikke mer enn noen få minutter fra registrering til du kan kjøpe Crowdstrike aksjer.

Hvor kan jeg følge Crowdstrike kurs?

På vår side kan du se Crowdstrike aksjekurs. Vi har også samlet mye nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. Vi har også oppdaterte multipler som Price/Book, Price/Sales og Price/Earnings for Crowdstrike aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Crowdstrike kurs?

Crowdstrike er en spennende vekstaksje og en populær investering. Derfor følger vi tett med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Crowdstrike aksjen. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker eller delta i vår teknisk analyse kurs om du vil lære mer.

Er Crowdstrike aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 18 analytikere som har kjøpsanbefaling på Crowdstrike, mens 1 har overweight, 2 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Crowdstrike er $252,71, mens det høyeste kursmålet for aksjen er $280,00.