Kjøpe CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere

Kjøpe CyrusOne Inc aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe CyrusOne Inc aksjer.

CyrusOne Inc kursutvikling

CyrusOne Inc aksjeselskap

CyrusOne Inc fundamental data

Kjøpe CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje

CyrusOne Inc er en REIT eller Real Estate Investment Trust som investerer i datasentre, peering-tjenester og colocation. Selskapet ble grunnlagt i 2001 og har hovedkontor i Dallas. I dag har selskapet mer enn 370 000 m² til utleie i 55 land. Aksjen er notert på Nasdaq med tickeren CONE.

Siden datasenter aksjen CyrusOne Inc er notert på Nasdaq i USA kan den kjøpes via de fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Både meglere og banker i Norge har trygge og brukervennlige løsninger, men disse kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger en aksje. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du CyrusOne Inc aksjer – steg for steg

Et godt aksjetips for nybegynnere er å sette sammen en godt diversifisert portefølje. Å diversifisere betyr å spre risiko. Du kan spre risiko ved å investere i flere selskaper som driver i ulike sektorer og som hører til eller opererer i ulike geografiske områder. På eToro har du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser, noe som betyr at alt ligger til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert potefølje. Her viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å kjøpe andre aksjer. Normalt tar det bare noen få minutter å registrere en konto, gjøre innskudd og kjøpe aksjer kurtasjefritt.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel aksjer i Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe CyrusOne Inc aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp CyrusOne Inc aksjer

For å kjøpe CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter CyrusOne Inc eller tickeren CONE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av CyrusOne Inc aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i CyrusOne Inc vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i CyrusOne Inc.

Teknisk analyse av CyrusOne Inc aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av CyrusOne Inc

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

CyrusOne Inc FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe CyrusOne Inc aksjer?

CyrusOne aksjen er notert på Nasdaq med tickeren CONE. Du må derfor velge en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i CyrusOne Inc aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge CyrusOne Inc kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til CyrusOne Inc. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for CyrusOne Inc aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av CyrusOne Inc kurs?

CyrusOne Inc er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av CyrusOne Inc på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er CyrusOne Inc aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på CyrusOne Inc aksjen, mens 10 har holdanbefaling og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for CyrusOne Inc aksjen er $81,44, mens det høyeste kursmålet er $92,00.