Kjøpe Danaos Corp aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Danaos Corp aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Danaos Corp aksjer.

Danaos Corp kursutvikling

Danaos Corp aksjeselskap

Danaos Corp fundamental data

Kjøpe Danaos Corp aksjer uten kurtasje

Danaos Corp er et gresk shipping selskap som ble grunnlagt i 1972. Rederiet er et av de største container rederiene, og har 66 moderne container skip med størrelse mellom 2200 til 13100 TEU. Danaos Corp har hovedkontor i Attiki, Hellas, mens aksjen er notert på New York Stock Exchange og har tickeren DAC.

Siden Danaos Corp er notert på New York Stock Exchange er det mulig å kjøpe den gjennom de aller fleste meglere og banker i Norge. Selv om dette er både brukervennlige og trygge løsninger pleier vi likevel ikke å anbefale disse. Du må nemlig betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Danaos Corp aksjer – steg for steg

Shipping er syklisk, og derfor er det viktig å spre risiko når du investerer i shipping aksjer. I perioder med svak økonomisk vekst kan ofte disse aksjene gi dårlig avkastning, mens de i perioder med sterk økonomisk vekst vil kunne gi god avkastning og utbytte. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det aller meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Danaos Corp aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Danaos Corp aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Danaos Corp aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel AP Møller Mærsk aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Danaos Corp aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Danaos Corp aksjer

For å kjøpe Danaos Corp aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Danaos Corp eller tickeren DAC, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Danaos Corp aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Danaos Corp vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Danaos Corp.

Teknisk analyse av Danaos Corp aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Danaos Corp

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Danaos Corp FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Danaos Corp aksjer?

Aksjen til Danaos Corp er notert på New York Stock Exchange og kan derfor kjøpes gjennom de aller fleste norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Danaos Corp aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Danaos Corp kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Danaos Corp. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Danaos Corp aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Danaos Corp kurs?

Danaos Corp er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Danaos Corp på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Danaos Corp aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 3 analytikere som har kjøpsanbefaling på Danaos Corp aksjen, mens det er 1 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Danaos Corp aksjen er $90,00, mens det høyeste kursmålet er $100,00.