Kjøpe Danske Bank aksjer uten kurtasje tekniske analyser kursmål kursutvikling anbefalinger tips

Kjøpe Danske Bank aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Danske Bank aksjer.

Danske Bank kursutvikling

Danske Bank aksjeselskap

Danske Bank fundamental data

Kjøpe Danske Bank aksjer uten kurtasje

Danske Bank ble grunnlagt i 1891 og er i dag det største bank- og finanskonsernet i Danmark. Selskapet har over 660 kontorer i 15 land, og tilsammen har banken mer enn 5 millioner kunder. I utlandet operer banken i enkelte tilfeller med andre navn som i Nord-Irland og Irland under navnene Northern Bank og National Irish Bank, og i Finland og Estland under henholdsvis Sampo Pankki og Sampo Pank. Aksjen til Danske Bank er notert på København Børs med tickeren DANSKE.

Siden de fleste norske banker tilbyr aksjehandel og gir tilgang til den danske børsen kan du kjøpe Danske Bank aksjer via norske meglere og banker. Selv om dette er brukervennlige og trygge løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene til det er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Danske Bank aksjer – steg for steg

Selv om Danske Bank og andre finansaksjer er ansett for å være trygge investeringer er det viktig å spre risiko ved å investere i andre selskap som driver innenfor andre sektorer og geografiske områder. Med tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje på eToro. Her skal vi vise deg hvordan du kjøper Danske Bank aksjer uten kurtasje. Samme metode kan du også bruke til å investere i andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter på å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Danske Bank aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Danske Bank aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Goldman Sachs aksjer. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Danske Bank aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Danske Bank aksjer

For å kjøpe Danske Bank aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Danske Bank eller tickeren DANSKE, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Danske Bank aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Danske Bank vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Danske Bank.

Teknisk analyse av Danske Bank aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Danske Bank

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Danske Bank FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Danske Bank aksjer?

Siden Danske Bank er notert på børsen i København må du ha en megler eller bank som gir deg tilgang til det danske aksjemarkedet. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Danske Bank uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Danske Bank kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Danske Bank. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Danske Bank aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Danske Bank kurs?

Danske Bank er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Danske Bank på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Danske Bank aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 8 analytikere som har kjøpsanbefaling på Danske Bank aksjen. Det er 2 som har overweight, 10 som har hold, 2 som har underweight og 4 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Danske Bank aksjen er 129,82 DKK, mens høyeste kursmål er 180,00 DKK.