Kjøpe Daqo New Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Daqo New Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Daqo New Energy aksjer.

Daqo New Energy kursutvikling

Daqo New Energy aksjeselskap

Daqo New Energy fundamental data

Kjøpe Daqo New Energy aksjer uten kurtasje

Daqo New Energy er en kinesisk produsent av mono- og polykrystallinsk silikon som ble grunnlagt i 2007. Selskapet har hovedkontor i Wanzhou. Daqo New Energy leverer blant annet silikon til LONGi Green Energy Technology, JinkoSolar og JA Solar. Aksjen til Daqo New Energy er notert som ADR på New York Stock Exchange med tickeren DQ.

Du kan kjøpe aksjer på NYSE gjennom de aller fleste meglere og banker som tilbyr aksjehandel i Norge. Selv om dette er både trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Daqo New Energy aksjer – steg for steg

Selv om det er ventet sterk vekst innenfor fornybar energi fra blant annet sol er det fortsatt risiko forbundet med investering i solenergi aksjer. Dermed er det viktig å spre risiko ved å også investere i selskaper som driver i andre sektorer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, og dermed ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Daqo New Energy aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Daqo New Energy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Daqo New Energy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung Electronics. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Daqo New Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Daqo New Energy aksjer

For å kjøpe Daqo New Energy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Daqo New Energy eller tickeren DQ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Daqo New Energy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Daqo New Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Daqo New Energy.

Teknisk analyse av Daqo New Energy aksje

No post found

Lag din egen tekniske analyse av Daqo New Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Daqo New Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Daqo New Energy aksjer?

Daqo New Energy er notert med ADR på New York Stock Exchange, noe som betyr at du kan investere i selskapet via de fleste meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Daqo New Energy aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Daqo New Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Daqo New Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Daqo New Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Daqo New Energy kurs?

Daqo New Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Daqo New Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Daqo New Energy aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 6 analytikere som har kjøpsanbefaling på Daqo New Energy aksjen, mens 4 har overweight og 3 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Daqo New Energy aksjen er $97,96, mens høyeste kursmål er $181,00.