Kjøpe Delivery Hero aksjer uten kurtasje teknisk analyse kursmål anbefaling kursutvikling

Kjøpe Delivery Hero aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Delivery Hero aksjer.

Delivery Hero kursutvikling

Delivery Hero aksjeselskap

Delivery Hero fundamental data

Kjøpe Delivery Hero aksjer uten kurtasje

Varelevering er en tjeneste som har utviklet seg mye den siste tiden, og i Tyskland er det Delivery Hero som er en av de store leverandørene av denne tjenesten. Delivery Hero aksjen er notert på børsen i Frankfurt, noe som betyr at aksjen kan kjøpes gjennom enkelte norske nettmeglere og i nettbanker hvor du kan handle utenlandske aksjer. Selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale dette. Grunnen er at du ofte må betale en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. En løsning vi synes er bedre, er eToro. Dette er nemlig en nettmegler som tilbyr kurtasje fri aksjehandel. Pengene du sparer på å ikke betale kurtasje kan investeres i Delivery Hero aksjer, noe som kan sikre deg en bedre avkastning.

eToro er en like trygg og brukervennlig løsning som de norske nettmeglerne og nettbankene som tilbyr aksjehandel. eToro har nemlig alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Videre er alle innskudd forsikret opptil 1 million euro. Løsningen passer veldig bra for nye investorer siden du ikke betaler kurtasje, og siden det minste innskuddet er på kun $200. Dermed kan de aller fleste begynne med å spare i aksjer for å bygge opp en investeringsportefølje.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Delivery Hero aksjer – steg for steg

Delivery Hero aksjen koster rundt €115 når vi skriver denne teksten, og det høyeste kursmålet for Delivery Hero aksjen er €173. Dersom du ønsker å bygge en portefølje med investeringer i flere aksjer har du muligheten til det, selv om du gjør et lite innskudd på $200. På eToro kan du nemlig kjøpe fractional shares eller deler av aksjer fra $50 og oppover. Fremgangsmåten for å kjøpe fractional shares er den samme som for å kjøpe aksjer i Delivery Hero som vi skal gå igjennom her. Registreringen går raskt, og det går normalt ikke mer enn et par minutter fra du begynner til du kan kjøpe dine første aksjer i Delivery Hero.

1: Besøk eToro

Det første steget i fremgangsmåten for å kjøpe Delivery Hero aksjer er å gå til eToros nettside. Du kommer deg dit ved å trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Siden nettsiden er oversatt til norsk, og du har norsk kundeservice tilgjengelig kan du vente deg en god brukeropplevelse siden du slipper språkproblemer. For å begynne på registreringen kan du trykke på knappen hvor det står Bli med nå.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du har trykket på knappen Bli med nå får du frem et skjema hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil bruke på din konto. Du kan enten velge å bruke innlogging med din Facebook- eller Google-konto, eller skrive inn brukernavn, passord og mailadresse. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn. Men, før du kan kjøpe Delivery Hero aksjer må du først fullføre registreringen. Det gjør du ved å trykke på Fullfør profil.

Aller først får du frem et skjema hvor du kan fylle inn din informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du lage en investorprofil. Det gjør du ved å svare på spørsmål om din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer. Siste steg er å sikre kontoen din. Dette gjør du ved å verifisere den. Verifiseringen utføres ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke på eToro.

3: Gjør innskudd

Minste innskudd på eToro er $200, og det betyr at de aller fleste kan komme i gang med aksjeinvestering. Maks innskudd går fra $5500 og oppover avhengig av betalingsmetode. Når du skal gjøre innskudd anbefaler vi å bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly da disse har umiddelbare overføringer slik at du raskt kan gå i gang med å kjøpe Delivery Hero aksjer. Bankoverføring kan også brukes, men det kan ta opptil 5 virkedager før pengene er overført til din eToro-konto.

4: Kjøp Delivery Hero aksjer

For å kjøpe fractional shares eller hele aksjer i Delivery Hero må du bruke ordreskjemaet som finnes på selskapssiden. Du kommer til selskapssiden ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter selskapsnavnet Delivery Hero og tickeren DHER, og så trykke på søkeresultatet. På selskapssiden finner du også informasjon og nøkkeltall fra selskapet, innlegg om aksjen fra forumet, oversikt over kursutvikling og analyseprogram. For å åpne ordreskjemaet trykker du på Handle.

I ordreskjemaet kan du enten fylle inn summen du vil investere i Delivery Hero dersom du vil kjøpe fractional shares eller antallet hele aksjer du vil kjøpe. Når du har skrevet inn sum eller antall aksjer kan du trykke på Åpne handel for å aktivere din ordre slik at den legges ut i markedet. Don ordre vil bli utført med en gang så lenge børsen er åpen. Dine Delivery Hero aksjer vil deretter automatisk bli lagt til din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen til din iverstering i Delivery Hero aksjen.

Teknisk analyse av Delivery Hero aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Delivery Hero

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Delivery Hero FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Delivery Hero aksjer?

Delivery Hero aksjen er notert på den tyske børsen, noe som betyr at ikke alle nettmeglere og banker gir deg tilgang til aksjen. På vår side kan du se hvordan du kan kjøpe Delivery Hero aksjer uten kurtasje hos en nettmegler som har alle tillatelsene fra Finanstilsynet.

Hvor kan jeg følge Delivery Hero kurs?

På vår nettside kan du følge med på Delivey Hero kursutvikling. Vi har også nyttig informasjon om selskapet og nøkkeltall fra siste resultatrapport. I tillegg kan du vurdere prisingen med oppdaterte multipler som Price/Earnings, Price/Book og Price/Sales for Delivery Hero aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Delivery Hero?

Delivery Hero er en av de mange aksjene vi følger tett, og ofte legger vi ut teknisk analyse av Delivery Hero aksjen. Du kan også prøve analyseprogrammet vi bruker, eller følge vårt kurs i teknisk analyse for nybegynnere og viderekomne om du vil lære mer.

Er Delivery Hero aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 14 analytikere som har kjøpsanbefaling på Delivery Hero aksjen, mens 1 analytiker har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Delivery Hero aksjen er €149,07, mens det høyeste kursmålet på aksjen er €173,00.