Kjøpe Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling analyser anbefalinger tips

Kjøpe Deutsche EuroShop aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Deutsche EuroShop aksjer.

Deutsche EuroShop kursutvikling

Deutsche EuroShop aksjeselskap

Deutsche EuroShop fundamental data

Kjøpe Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje

Deutsche EuroShop ble grunnlagt i 1999 og er i dag den største tyske eieren av kjøpesentre. Det er også det eneste tyske børsnoterte selskapet som kun fokuserer på kjøpesentre. Selskapet har eiendommer i Tyskland, Polen, Østerrike og Ungarn. Selskapet har hovedkontor i Hamburg og ble notert på Frankfurt Stock Exchange i 2001 med tickeren DEQ.

I dag gir de aller fleste norske meglere og banker deg tilgang til aksjehandel på Frankfurt Stock Exchange, men siden du må betale kurtasje på hver handel kan dette bli dyre løsninger. Dette er en av grunnene til at vi ikke pleier å anbefale disse løsningene, selv om de er trygge og brukervennlige. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Deutsche EuroShop aksjer – steg for steg

Å investere i eiendomsaksjer blir ofte gjort for å spre risiko eller for å sikre seg utbytter, og på eToro får du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser. Dermed kan du lage en godt diversifisert portefølje gjennom denne nettmegleren. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje. Den samme metoden kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Som regel trengs det bare noen få minutter før du kan begynne å handle aksjer uten kurtasje på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Shopify. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Deutsche EuroShop aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Deutsche EuroShop aksjer

For å kjøpe Deutsche EuroShop aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Deutsche EuroShop eller tickeren DEQ, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Deutsche EuroShop aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Deutsche EuroShop vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Deutsche EuroShop.

Teknisk analyse av Deutsche EuroShop aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Deutsche EuroShop

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Deutsche EuroShop FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Deutsche EuroShop aksjer?

Siden Deutsche EuroShop er notert på Frankfurt Stock Exchange må du ha en megler som gir deg tilgang til handel med utenlandske aksjer. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i eiendomsaksjen Deutsche EuroShop uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Deutsche EuroShop kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Deutsche EuroShop. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Deutsche EuroShop aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Deutsche EuroShop kurs?

Deutsche EuroShop er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Deutsche EuroShop på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Deutsche EuroShop aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 1 analytiker som har kjøpsanbefaling på Deutsche EuroShop aksjen, mens 5 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Deutsche EuroShop aksjen er €20,63, mens det høyeste kursmålet er €26,00.