Kjøpe DiDi Global aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger tips kursutvikling

Kjøpe DiDi Global aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe DiDi Global aksjer.

DiDi Global kursutvikling

DiDi Global aksjeselskap

DiDi Global fundamental data

Kjøpe DiDi Global aksjer uten kurtasje

DiDi Global ble grunnlagt i 2012 og er verdens største transportnettverk. I alt er det mulig å bestille kjøring i over 4000 byer i 15 land med appen. I de 12 månedene frem til 31. mars 2021 var det i alt 493 millioner aktive brukere av appen. I snitt ble det bestilt 41 millioner kjøreturer og taxier hver dag gjennom DiDi Global. SoftBank Vision Fund er største eier med 21,5 % av aksjene i selskapet. Aksjen er notert på New York Stock Exchange som en ADR med tickeren DIDI.

DiDi Global har gjort som mange andre kinesiske selskap og notert aksjen som en ADR på New York Stock Exchange. Dette åpner opp for at flere kan investere i aksjen. For å kunne kjøpe DiDi Global aksjer må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. Dette er noe de fleste norske meglere gjør, men dette kan bli dyre løsninger siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du DiDi Global aksjer – steg for steg

DiDi Global er et spennende vekst case, men det er flere konkurrenter som driver med det samme, blant annet Uber. Derfor er det viktig å spre risiko ved å investere i flere selskap som driver i andre sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i DiDi Global aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å investere i andre aksjer. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med investeringer på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe DiDi Global aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe DiDi Global aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Booking.com aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe DiDi Global aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp DiDi Global aksjer

For å kjøpe DiDi Global aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter DiDi Global eller tickeren DIDI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av DiDi Global aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i DiDi Global vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i DiDi Global.

Teknisk analyse av DiDi Global aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av DiDi Global

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

DiDi Global FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe DiDi Global aksjer?

Siden DiDi Global er notert som en ADR på New York Stock Exchange må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske markedene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i DiDi Global aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge DiDi Global kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til DiDi Global. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for DiDi Global aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av DiDi Global kurs?

DiDi Global er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av DiDi Global på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er DiDi Global aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som har overweight anbefaling på DiDi Global aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for DiDi Global aksjen er $21,88, mens det høyeste kursmålet er på $24,97.