Kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefaling investere

Kjøpe Digital Realty aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Digital Realty aksjer.

Digital Realty kursutvikling

Digital Realty aksjeselskap

Digital Realty fundamental data

Kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje

Digital Realty er en Real Estate Investment Trust som investerer i datasentre. Selskapet tilbyr colocation og peering-tjenester. Til sammen eier selskapet 225 datasentre med et samlet areal på 3,2 millioner m² som leies ut. Datasentrene er plassert i USA, Europa, Asia, Canada og Australia. Selskapet ble etablert i 2001 og har hovedkontor i Austin. Aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren DLR.

Siden aksjen er notert på NYSE kan den kjøpes via de aller fleste meglere og banker som tilbyr aksjehandel i Norge. Både meglere og banker i Norge har trygge og stort sett brukervennlige løsninger, men ofte kan det bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer. Dette er en av grunnene til at vi pleier å anbefale eToro. eToro tilbyr nemlig kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Digital Realty aksjer – steg for steg

Å investere i datasenter aksjer er populært. Først og fremst er dette en vekstnæring, og selskapene i USA er ofte REITs som utbetaler gode utbytter til aksjonærene. Likevel er det viktig å sette sammen en godt diversifisert portefølje hvor du sprer risikoen over flere selskap som opererer i ulike sektorer og land. Siden har du har tilgang til over 2000 aksjer på 16 børser hos eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg steg for steg hvordan du kan investere i Digital Realty aksjer uten kurtasje. Du kan bruke samme fremgangsmåte til å kjøpe andre aksjer. Som regel trenger du bare noen få minutter på å komme i gang.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel AP Møller Mærsk aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Digital Realty aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Digital Realty aksjer

For å kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Digital Realty eller tickeren DLR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Digital Realty aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Digital Realty vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Digital Realty.

Teknisk analyse av Digital Realty aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Digital Realty

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Digital Realty FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Digital Realty aksjer?

Digital Realty aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren DLR, så dersom du ønsker å investere i aksjen må du bruke en megler som gir deg tilgang til amerikanske aksjer. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Digital Realty aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Digital Realty kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Digital Realty. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Digital Realty aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Digital Realty kurs?

Digital Realty er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Digital Realty på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Digital Realty aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 15 analytikere som har kjøpsanbefaling på Digital Realty aksjen, mens 11 har holdanbefaling og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Digital Realty aksjen er $164,51, mens det høyeste kursmålet er $200,00.