Kjøpe DNB aksjer uten kurtasje kursmål kursutvikling tekniske analyser anbefalinger tips

Kjøpe DNB aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe DNB aksjer.

DNB kursutvikling

DNB aksjeselskap

DNB fundamental data

Kjøpe DNB aksjer uten kurtasje

DNB ble grunnlagt i 2003 når Den norske Bank og Gjensidige NOR slo seg sammen, men historien strekker seg tilbake til 1822 med Christiania Sparebank. DNB er det største finanskonsernet i Norge, og det nest største i Norden etter Nordea. Blant de største aksjonærene finner du Nærings- og handelsedepartementet med 34 % av selskapet, og Sparebankstiftelsen DNB med 8 %. Aksjen er notert på Oslo Børs med tickeren DNB.

Aksjer som er notert på Oslo Børs kan kjøpes gjennom samtlige norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Selv om disse har både trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. Grunnen til dette er at du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som kan bli dyrt. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Side

Slik kjøper du DNB aksjer – steg for steg

Bank og finans anses som trygge investeringer, men det vil fortsatt være viktig å diversifisere porteføljen. Dette gjør du ved å investere i andre selskap som driver i forskjellige sektorer og geografiske områder. Med tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser ligger det meste til rette for at du skal kunne sette sammen en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i DNB aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe DNB aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe DNB aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr er eToro en god løsning for aksjehandel for nybegynnere. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe DNB aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp DNB aksjer

For å kjøpe DNB aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter DNB, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av DNB aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i DNB vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i DNB.

Teknisk analyse av DNB aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av DNB

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

DNB FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe DNB aksjer?

På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i DNB aksjer uten kurtasje. Ved å bruke denne metoden kan du spare penger som du heller kan investere i flere aksjer.

Hvor kan jeg følge DNB kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til DNB. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for DNB aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av DNB kurs?

DNB er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av DNB på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er DNB aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på DNB aksjen, mens 1 har overweight, 14 har hold, 1 har underweight og 4 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for DNB er 191,08 kr, mens det høyeste kursmålet er 245,00 kr.