Kjøpe Dominion Energy aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Dominion Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Dominion Energy aksjer.

Dominion Energy kursutvikling

Dominion Energy aksjeselskap

Dominion Energy fundamental data

Kjøpe Dominion Energy aksjer

Dominion Energy er et amerikansk energiselskap som ble grunnlagt i 1983. Selskapet har i dag hovedkontor i Richmond, Virginia, mens aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren D. 22 % av elektrisitetsproduksjonen til Dominion Energy kommer fra kjernekraft, mens 18 % kommer fra kull, 32 % fra naturgass, 9 % fra olje, 12 % fra fornybare energikilder og 7 % fra andre kilder.

De fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel gir deg tilgang til aksjer notert på New York Stock Exchange. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. eToro er et godt alternativ som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Dominion Energy aksjer – steg for steg

Dominion Energy leverer elektrisk energi, og det er forventet at etterspørselen vil øke fremover. De siste årene har det også blitt økt fokus på kjernekraft, og det kan være gode nyheter for Dominion Energy og andre kjernekraft aksjer. Selv om fremtiden ser lys ut vil det være risiko forbundet med investering i aksjen, noe som gjør at det er viktig å også kjøpe aksjer i selskap som driver i andre bransjer. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Dominion Energy aksjer med kurtasje på 2 cent pr aksje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Dominion Energy aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Dominion Energy aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Dominion Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Dominion Energy aksjer

For å kjøpe Dominion Energy aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Dominion Energy eller tickeren D, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Dominion Energy aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Dominion Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Dominion Energy.

Teknisk analyse av Dominion Energy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Dominion Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Dominion Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Dominion Energy aksjer?

Siden Dominion Energy er notert på NYSE kan du kjøpe aksjen gjennom de fleste meglere i Norge, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Dominion Energy aksjer med 2 cent kurtasje pr aksje.

Hvor kan jeg følge Dominion Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Dominion Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Dominion Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Dominion Energy kurs?

Dominion Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Dominion Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Dominion Energy aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 8 analytikere som anbefaler å kjøpe Dominion Energy, mens 4 har outperform, 4 har hold og 1 har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for Dominion Energy er $85,88, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $98,00.