Kjøpe Domino's Pizza Group aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer.

Domino’s Pizza Group kursutvikling

Domino’s Pizza Group aksjeselskap

Domino’s Pizza Group fundamental data

Kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer uten kurtasje

Domino’s Pizza Group ble grunnlagt i 1985 og har hovedkontor i Milton Keynes. Selskapet er en master franchise for pizzakjeden Domino’s Pizza, og eier store andeler i pizzakjedens filialer i Norge, Sverige og Island. Pizzaskjeden har også drift i land som Storbritannia, Sveits og Tyskland. Aksjen til Domino’s Pizza Group er notert på London Stock Exchange med tickeren DOM.

Blant norsk meglere og banker som tilbyr aksjehandel er det kun et lite antall som gir deg tilgang til London børsen. Vi pleier normalt ikke å anbefale disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. En av grunnene er at det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Domino’s Pizza Group aksjer – steg for steg

Domino’s Pizza Group og andre restaurantaksjer er sykliske. Det betyr at selskapet inntekt, og dermed aksjekursen, påvirkes av makroøkonomiske forhold. For å kontrollere denne risikoen kan du investere i selskap som driver i andre bransjer for å spre risikoen. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Domino’s Pizza Group aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Boston Beer Co. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Domino’s Pizza Group aksjer

For å kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Domino’s Pizza Group eller tickeren DOM, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Domino’s Pizza Group aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Domino’s Pizza Group vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Domino’s Pizza Group.

Teknisk analyse av Domino’s Pizza Group aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Domino’s Pizza Group

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Domino’s Pizza Group FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer?

Domino’s Pizza Group er notert på London Stock Exchange, og det kan dermed være både dyrt og vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Domino’s Pizza Group aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Domino’s Pizza Group kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Domino’s Pizza Group. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Domino’s Pizza Group aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Domino’s Pizza Group kurs?

Domino’s Pizza Group er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Domino’s Pizza Group på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Domino’s Pizza Group aksjer en god investering?

I følge oversikten til TipsRanks er det 1 analytiker som har holdanbefaling på Domino’s Pizza Group, mens 2 analytikere har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Domino’s Pizza Group er 335,00 GBX, mens det høyeste kursmålet er på 425,00 GBX.