Kjøpe Dow aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger

Kjøpe Dow aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Dow aksjer.

Dow kursutvikling

Dow aksjeselskap

Dow fundamental data

Kjøpe Dow aksjer uten kurtasje

Dow Inc er en populær amerikansk utbytteaksje som ofte er å finne på listen over Dogs of the Dow. Dette er en toppliste over de 10 aksjene som er notert på Dow Jones Industrial Average indeksen som betaler ut størst utbytte til aksjonærene. Siden aksjen er notert på NYSE kan den kjøpes gjennom norske meglere og i nettbanker som git deg tilgang til amerikanske aksjer. Dette er brukervennlige løsninger, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. Derfor pleier vi heller å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra Finanstilsynet i Norge, alle innskudd og aksjeinvesteringer er også forsikret opptil 1 million euro. Det betyr at dette er et trygt og sikkert alternativ til norske meglere. Det minste innskuddet er på $200, noe som gjør at de aller fleste kan begynne med investeringer. Med gratis realtidskurser og et eget program til teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Dow aksjer – steg for steg

eToros nettside har et enkelt og brukervennlig design, noe som gjør at du raskt venner deg til hvordan du bruker den. Fremgangsmåten for å kjøpe Dow aksjer uten kurtasje kan også brukes til å kjøpe de mer enn 2000 andre aksjene og over 250 forskjellige børsnoterte fond. Som regel trenger det ikke å ta mer enn et par minutter fra du besøker nettsiden for første gang til du kjøper dine første aksjer i Dow Inc uten kurtasje. Her vil vi vise deg steg for steg hvordan dette gjøres.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Dow aksjer uten kurtasje må du først besøke nettsiden til eToro slik at du kan registrere en konto. For å komme til nettsiden kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden og kundeservice er tilgjengelig på norsk, noe som betyr at du kan vente deg en god brukeropplevelse. Nettsiden har som nevnt også et enkelt design slik at du raskt venner deg til hvordan den brukes.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du trykke på Bli med nå slik at du åpner opp skjemaet hvor du kan velge hvilken metode du vil bruke for innlogging på din konto. Du kan enten lage deg et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller koble din eToro-konto sammen med din Facebook- eller Google-konto og bruke den til innlogging. Når du har valgt metode og aktivert den er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring og kunnskap om aksjer og investeringer blir kartlagt. Til slutt bør du verifisere din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din og betalingsmetodene du vil bruke til innskudd og uttak fra eToro.

3: Gjør innskudd

Det minste innskuddet er som nevnt på $200 eller litt under 2000 kr, og det betyr at eToro åpner opp for at flere kan begynne med aksjer. Maks innskudd går fra $5500 og oppover. Gjør du innskudd med VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly vil pengene være satt inn på din konto umiddelbart. Du kan også gjøre en bankoverføring, men det kan da gå opptil 5 virkedager før pengene er fremme på konto og du kan kjøpe Dow aksjer uten kurtasje.

4: Kjøp Dow aksjer

Når du skal kjøpe Dow aksjer må du bruke ordreskjemaet. Du får frem dette ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Dow. I søkeresultatet ser du en knapp hvor det står Handle. Trykk på denne for å åpne skjemaet. Herfra kan du også gå til selskapssiden dersom du vil ha mer informasjon om aksjen, se nøkkeltall og kursutvikling eller lage en teknisk analyse.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller antallet hele aksjer du vil ha. Når du har skrevet inn sum eller antall aktiverer du ordren din ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Dow Inc vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen.

Teknisk analyse av Dow aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Dow

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Dow FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Dow aksjer?

Dow Inc er en amerikansk aksje og dermed kan du kjøpe den via de fleste norske meglere og banker, men da må du betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Dow aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Dow kursutvikling?

På vår nettside kan du følge kursutviklingen til Dow aksjen. Vi har også informasjon om selskapet og nøkkeltall. Du kan også se multipler som Price/Earnings, Price/Sales og Price/Book for Dow aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Dow kurs?

Dow Inc er en populær investering for de som liker utbytter. Vi følger med på kursutviklingen og legger jevnlig ut tekniske analyser av Dow Inc aksjen. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av Dow Inc eller andre aksjer.

Er Dow aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 7 analytikere som har kjøpsanbefaling på Dow, mens 15 har holdanbefaling og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Dow Inc er $70,29, mens det høyeste kursmålet er $95,00.