Kjøpe DraftKings aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe DraftKings aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe DraftKings aksjer.

DraftKings kursutvikling

DraftKings aksjeselskap

DraftKings fundamental data

Kjøpe DraftKings aksjer uten kurtasje

DraftKings ble etablert i 2012 i Boston, Massachusetts, av Jason Robins, Matt Kalish og Paul Liberman. Selskapet leverer oddsspill på nett og fantasy sports til det amerikanske markedet. DraftKings aksjene ble notert på Nasdaq Stock Exchange i 2020 med tickeren DKNG.

Tilgangen til aksjehandel på Nasdaq er normalt god gjennom norske meglere og banker, mens selv om dette er både trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. Grunnen til dette er at de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du DraftKings aksjer – steg for steg

DraftKings og andre betting aksjer er sykliske, noe som betyr at aksjekursen i større grad følger utviklingen i de makroøkonomiske forholdene. I perioder med sterk vekst kan aksjene gi god avkastning, mens de i perioder med svak vekst kan gi dårlig avkastning. På grunn av dette er det viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, og dermed skal det aller meste ligge til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i DraftKings aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe DraftKings aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe DraftKings aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe DraftKings aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp DraftKings aksjer

For å kjøpe DraftKings aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter DraftKings eller tickeren DKNG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av DraftKings aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i DraftKings vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i DraftKings.

Teknisk analyse av DraftKings aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av DraftKings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

DraftKings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe DraftKings aksjer?

DraftKings aksjen er notert på Nasdaq i USA og kan derfor kjøpes gjennom de fleste norske meglere og banker. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i DraftKings aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge DraftKings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til DraftKings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for DraftKings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av DraftKings kurs?

DraftKings er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av DraftKings på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er DraftKings aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 18 analytikere som har kjøpsanbefaling på DraftKings aksjen, mens 1 har overweight og 9 har hold. Gjennomsnittlig kursmål for DraftKings aksjen er $70,35, mens høyeste kursmål er $105,00.