Kjøpe Duolingo aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Duolingo aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Duolingo aksjer.

Duolingo kursutvikling

Duolingo aksjeselskap

Duolingo fundamental data

Kjøpe Duolingo aksjer uten kurtasje

Duolingo er et amerikansk selskap som driver en nettside og app for språklæring. Selskapet ble grunnlagt i 2009, og har i dag over 500 millioner brukere som har muligheten til å lære seg 103 forskjellige språk på nettsiden eller med appen. Aksjen til Duolingo er notert på Nasdaq Stock Exchange med tickeren DUOL.

Blant norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel er det vanlig at du også får tilgang til Nasdaq Stock Exchange. Begge disse alternativene er trygge og brukervennlige, men ofte tar de en høy kurtasje når du kjøper og selger aksjer. Dermed kan det bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse. eToro er et godt alternativ som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Duolingo aksjer – steg for steg

Aksjer innenfor edtech kan gi god avkastning til aksjonærene siden dette er en ny teknologi som kan oppleve kraftig vekst. Samtidig er det mange selskap som kjemper om å ta markedsandeler. Det betyr at du får høy selskapsrisiko på en slik investering, noe som gjør at det er viktig å spre risiko ved å investere i flere forskjellige selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, og det betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe Duolingo aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre selskap.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Duolingo aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Duolingo aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr er dette en god løsning til aksjehandel for nybegynnere. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Alphabet. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Duolingo aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Duolingo aksjer

For å kjøpe Duolingo aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Duolingo eller tickeren DUOL, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Duolingo aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Duolingo vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Duolingo.

Teknisk analyse av Duolingo aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Duolingo

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Duolingo FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Duolingo aksjer?

Siden Duolingo er notert på Nasdaq Stock Exchange kan du kjøpe den gjennom meglere i Norge, men det kan bli dyrt på grunn av kurtasjen du må betale. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i Duolingo aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Duolingo kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Duolingo. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Duolingo aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Duolingo kurs?

Duolingo er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Duolingo på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Duolingo aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 5 analytikere som anbefaler å kjøpe Duolingo, mens det er 4 analytikere som har holdanbefaling på aksjen. Gjennomsnittlig kursmål for Duolingo er $172,83, mens det høyeste kursmålet på aksjen er $200,00.