Kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje

Kjøpe Ecolab aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Ecolab aksjer.

Ecolab kursutvikling

Ecolab aksjeselskap

Ecolab fundamental data

Kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje

Economics Laboratory ble grunnlagt i 1923, og har hovedkontor i St. Paul, Minnesota, United States. I 1986 skiftet selskapet navn til Ecolab, og aksjen er notert på New York Stock Exchange med tickeren ECL. Selskapet hjelper organisasjoner og selskaper med å rense vann. Dermed kan dette være en interessant aksje for de som vil kjøpe vann aksjer. På eiersiden finner du blant andre Bill & Melinda Gates Foundation som eier 25 % av selskapet.

Siden aksjen er notert på NYSE kan den kjøpes via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper eller selger aksjer kan det bli dyrt. Derfor pleier vi ikke å anbefale disse metodene. Et godt alternativ kan være eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser over hele verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Ecolab aksjer – steg for steg

På eToro har du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser, og du har dermed gode muligheter til å bygge opp en godt diversifisert portefølje som består at ulike aksjer i forskjellige sektorer og geografiske områder. Her skal vi gå gjennom fremgangsmåten for å kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje. Dette er en fremgangsmåte du også kan bruke til å investere i andre aksjer uten kurtasje. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri handel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Ecolab aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Ecolab aksjer

For å kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Ecolab eller tickeren ECL, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Ecolab aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Ecolab vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Ecolab.

Teknisk analyse av Ecolab aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Ecolab

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Ecolab FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Ecolab aksjer?

For å investere i Ecolab aksjer må du ha tilgang til New York Stock Exchange. Det har du via de fleste norske meglere, men siden du må betale kurtasje kan dette bli dyrt. Vi viser deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Ecolab aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Ecolab kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Ecolab. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Ecolab aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Ecolab kurs?

Ecolab er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Ecolab på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Ecolab aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 4 analytikere som har kjøpsanbefaling på Ecolab aksjen, mens 1 har overweight, 15 har hold og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Ecolab er $231,53, mens det høyeste kursmålet er på $260,00.