Kjøpe Enel aksjer uten kurtasje kursmål investere tekniske analyser anbefaling kursutvikling

Kjøpe Enel aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Enel aksjer.

Enel kursutvikling

Enel aksjeselskap

Enel fundamental data

Kjøpe Enel aksjer uten kurtasje

Ente nazionale per l’energia elettrica ble etablert i 1962, men har i dag skiftet navn til Enel. Selskapet er en italiensk leverandør av elektrisitet og gass i mer enn 20 land. Selskapet har som mål å vokse innenfor fornybar energi, noe som kan sikre investorene høy avkastning. Aksjen er notert på børsen i Milano med tickeren ENEL.

Det er kun et fåtall norske meglere og banker som gir deg tilgang til handel på den italienske børsen, og de som gjør det tar gjerne en høy kurtasje. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke pleier å anbefale de norske meglerne eller bankene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 av de viktigste børsene.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Enel aksjer – steg for steg

Et godt aksjetips for nybegynnere er å investere i flere forskjellige aksjeselskap som driver innenfor ulike sektorer og ulike land. På den måten kan du spre risiko og unngå et hele porteføljen din får et stort tap dersom et enkelt selskap skulle skuffe. Dette kalles for risikodiversifisering. På eToro har du som nevnt tilgang til over 2000 aksjer notert på 16 børser, noe som gir deg gode muligheter til å bygge opp en godt diversifisert aksjeportefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan kjøpe Enel aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan også brukes til å investere i andre aksjer. Normalt tar det kun noen få minutter fra du begynner på registreringen til du kan begynne å investere i Enel aksjen.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Enel aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Enel aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Enel aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Enel aksjer

For å kjøpe Enel aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Enel, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Enel aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Enel vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Enel.

Teknisk analyse av Enel aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Enel

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Enel FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Enel aksjer?

Enel aksjen er notert på den italienske børsen i Milano, noe som betyr at det er få norske meglere og banker som gir deg tilgang til denne aksjen. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Enel aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Enel kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Enel. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Enel aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Enel kurs?

Enel er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Enel på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Enel aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 15 analytikere som har kjøpsanbefaling på Enel aksjen, mens 4 har overweight, 4 har holdanbefaling og 2 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Enel aksjen er €9,44, mens det høyeste kursmålet er €12,00.