Kjøpe Energias de Portugal aksjer investere kursmål tekniske analyser kursutvikling

Kjøpe Energias de Portugal aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Energias de Portugal aksjer.

Energias de Portugal kursutvikling

Energias de Portugal aksjeselskap

Energias de Portugal fundamental data

Kjøpe Energias de Portugal aksjer

Electricidade de Portugal ble etablert i 1976 etter at 14 portugisiske statseide elektrisitetsselskap slo seg sammen. Senere tok selskapet navnet Energias de Portugal eller EDP. Selskapet har hovedkontor i Lisboa, og aksjen er notert på Euronext Lisbon med tickeren EDP. Energias de Portugal er i dag et av verdens største vindkraftselskap, og har blant annet drift i Portugal, Spania, Brasil og USA. Utover vindkraft er selskapet også involvert i kraftproduksjon fra blant annet sol og vann. EDP er også majoritetseier i EDP Renovaveis.

Blant norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel er det kun et lite mindretall som gir deg tilgang til Euronext Lisbon. De få som gir deg tilgang tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer, noe som gjør at det kan bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene, selv om de er både trygge og brukervennlige. Markets er et godt alternativ som gir deg tilgang til aksjehandel på 17 børser med en kurtasje på 0,1 %.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Energias de Portugal aksjer – steg for steg

Energias de Portugal er et selskap som gir deg eksponering mot ulike energikilder som vindkraft, vannkraft og solenergi i flere ulike geografiske områder. Likevel vil det være viktig å spre risikoen ytterligere ved å investere i selskap som driver i andre bransjer. På Markets har du tilgang til aksjehandel på 17 børser, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Energias de Portugal aksjer med 0,1 % kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer i andre selskap.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Energias de Portugal aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Energias de Portugal aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Energias de Portugal aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Energias de Portugal aksjer

For å kjøpe Energias de Portugal aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Energias de Portugal eller tickeren EDP, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Energias de Portugal aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Energias de Portugal vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Energias de Portugal.

Teknisk analyse av Energias de Portugal aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Energias de Portugal

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Energias de Portugal FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Energias de Portugal aksjer?

Siden Energias de Portugal er notert på Euronext Lisbon kan det bli vanskelig og dyrt å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Energias de Portugal aksjer med kurtasje på 0,1 %.

Hvor kan jeg følge Energias de Portugal kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Energias de Portugal. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Energias de Portugal aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Energias de Portugal kurs?

Energias de Portugal er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Energias de Portugal på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Energias de Portugal aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 14 analytikere som anbefaler å kjøpe Energias de Portugal, mens 7 har outperform og 2 har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Energias de Portugal er €5,70, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på €7,55.