Kjøpe Energizer Holdings aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser tips batteriaksje

Kjøpe Energizer Holdings aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Energizer Holdings aksjer.

Energizer Holdings kursutvikling

Energizer Holdings aksjeselskap

Energizer Holdings fundamental data

Kjøpe Energizer Holdings aksjer uten kurtasje

Historien til Energizer Holdings strekker seg tilbake til American Electrical Novelty and Manufacturing Company som ble grunnlagt i 1896. I 2000 ble Eveready Battery Company skilt ut fra Ralston Purina, og børsnotert på New York Stock Exchange som Energizer Holdings med tickeren ENR. Selskapet har hovedkontor i Town and Country, Missouri. Selskapet er i dag en av verdens største batteriprodusenter og leverer kjente merkevarer som Varta, Eveready og Ray-O-Vac.

Siden Energizer Holdings er notert på New York Stock Exchange er det mulig å kjøpe aksjen gjennom de aller fleste norske aksjemeglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er trygge og brukervennelige løsninger, men de kan bli dyre siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Energizer Holdings aksjer – steg for steg

Som en følge av overgangen til mer fornybar energi er det forventet at det vil være høy etterspørsel etter batterilagring og teknologi. Det kan være gode nyheter for Energizer Holdings og andre batteriaksjer. Likevel vil det være viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Energizer Holdings aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Energizer Holdings aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Energizer Holdings aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung Electronics. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Energizer Holdings aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Energizer Holdings aksjer

For å kjøpe Energizer Holdings aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Energizer Holdings eller tickeren ENR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Energizer Holdings aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Energizer Holdings vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Energizer Holdings.

Teknisk analyse av Energizer Holdings aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Energizer Holdings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Energizer Holdings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Energizer Holdings aksjer?

Energizer Holdings er notert på New York Stock Exchange, og kan derfor kjøpes gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Energizer Holdings aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Energizer Holdings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Energizer Holdings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Energizer Holdings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Energizer Holdings kurs?

Energizer Holdings er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Energizer Holdings på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Energizer Holdings aksjer en god investering?

I følge oversikten til Wall Street Journal er det 6 analytikere som anbefaler å kjøpe Energizer Holdings aksjer, mens det er 6 analytikere som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Energizer Holdings er $46,64, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på $58,00.