Kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser

Kjøpe ENI Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ENI Energy aksjer.

ENI Energy kursutvikling

ENI Energy aksjeselskap

ENI Energy fundamental data

Kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje

ENI Energy ble etablert i 1953 og har hovedkontor i Roma, Italia, mens det har drift i 66 forskjellige land. Selskapet er en av 7 super majors når det gjelder oljeproduksjon, men selskapet driver og har drevet med blant annet kjernekraft, gruvedrift, kjemikalier og plastikk, hotelldrift, tekstilindustri og nyheter. Aksjen er hovednotert på Borsa Italiana med tickeren ENI, i tillegg er aksjen også notert på Frankfurt Stock Exchange og Bolsa de Madrid.

De fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til aksjehandel på Frankfurt Stock Exchange, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Vi foretrekker også å kjøpe aksjen på børsen hvor den er hovednotert, og det er kun noen få meglere i Norge som gir deg tilgang til italienske aksjer. Et godt alternativ er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ENI Energy aksjer – steg for steg

ENI Energy gir deg stor eksponering mot olje, men dette er samtidig en av kandidatene for fusjonsenergi aksjer. ENI Energy har investert i MIT Plasma Science and Fusion Center. Energi er syklisk, og derfor er det viktig å spre risiko ved å også investere i andre selskap. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ENI Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ENI Energy aksjer

For å kjøpe ENI Energy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ENI Energy eller tickeren ENI, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av ENI Energy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i ENI Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ENI Energy.

Teknisk analyse av ENI Energy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ENI Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ENI Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ENI Energy aksjer?

ENI Energy er hovednotert på Borsa Italiana. Det gjør at det kan bli både dyrt og vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å investere i ENI Energy aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ENI Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til ENI Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for ENI Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ENI Energy kurs?

ENI Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ENI Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er ENI Energy aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketBeat er det 5 analytikere som anbefaler å kjøpe ENI Energy. Det er 3 analytikere som har holdanbefaling og 3 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for ENI Energy er €14,17, mens det høyeste kursmålet for aksjen er på €17.