Kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje investere kursmål anbefalinger tips

Kjøpe ENN Energy Holdings aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe ENN Energy Holdings aksjer.

ENN Energy Holdings kursutvikling

ENN Energy Holdings aksjeselskap

ENN Energy Holdings fundamental data

Kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje

ENN Energy Holdings er et kinesisk selskap som ble etablert i 1992 og har hovedkontor i Langfang. Selskapet er notert på Hong Kong Stock Exchange med tickeren 02688, og har ENN Group som største eier. Hoveddriften er fokusert mot investering, bygging, drift og styring av infrastruktur for gass, i tillegg til flere ulike energiprosjekter som fusjonsenergi.

Det er kun få norske meglere og banker som gir deg tilgang til Hong Kong Stock Exchange, og de som gjør det tar ofte en høy kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Det kan derfor bli dyrt, og dette er en av grunnene til at vi normalt ikke anbefaler disse løsningene. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer notert på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du ENN Energy Holdings aksjer – steg for steg

Energi er syklisk, og investering i fusjonsenergi som er en ny teknologi har høy risiko. Derfor er det viktig å spre risiko ved å investere i andre selskap som driver i andre sektorer. På eToro har du tilgang til over 2000 aksjer, noe som betyr at det meste ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å investere i andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe ENN Energy Holdings aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp ENN Energy Holdings aksjer

For å kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter ENN Energy Holdings eller tickeren 02688, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av ENN Energy Holdings aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i ENN Energy Holdings vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i ENN Energy Holdings.

Teknisk analyse av ENN Energy Holdings aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av ENN Energy Holdings

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

ENN Energy Holdings FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe ENN Energy Holdings aksjer?

ENN Energy Holdings er notert på Hong Kong Stock Exchange, noe som gjør at det kan være vanskelig å kjøpe aksjen gjennom norske meglere. Det kan også bli dyrt med kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe ENN Energy Holdings aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge ENN Energy Holdings kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til ENN Energy Holdings. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for ENN Energy Holdings aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av ENN Energy Holdings kurs?

ENN Energy Holdings er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av ENN Energy Holdings på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er ENN Energy Holdings aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 11 analytikere som har kjøpsanbefaling på ENN Energy Holdings, mens det er 3 som har outperform, 10 som har hold og 2 som har underperform. Gjennomsnittlig kursmål for ENN Energy Holdings er HK$126,45, mens det høyeste kursmålet på aksjen er HK$152,30.