Kjøpe Enphase Energy aksjer uten kurtasje investering kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Enphase Energy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Enphase Energy aksjer.

Enphase Energy kursutvikling

Enphase Energy aksjeselskap

Enphase Energy fundamental data

Kjøpe Enphase Energy aksjer uten kurtasje

Enphase Energy ble grunnlagt i 2006, og er i dag notert på Nasdaq med tickeren EPNH. Selskapet utvikler, produserer og selger energiløsninger til solenergiindustrien og huseiere i USA og internasjonalt. Dagens produksjon av solenergi dekker 2 % av forbruket, og siden det er ventet at dette skal øke til 20 % i 2030 vil Enphase Energy aksjen kunne være en god investering.

Aksjen til Enphase Energy er notert på amerikanske Nasdaq. Det betyr at den kan kjøpes via de aller fleste norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Det er ingen tvil om at dette er brukervennlige løsninger, men siden du må betale kurtasje ved kjøp og salg kan det bli dyrt. Et godt alternativ, som ofte kommer godt ut i tester for billigste aksjehandel på nett, er eToro som tilbyr kurtasjefri aksjehandel på 16 av de viktigste børsene i verden.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Enphase Energy aksjer – steg for steg

Med tilgang til kurstasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser gir eToro deg mange investeringsmuligheter. Det betyr også at du kan sette sammen en portefølje med investeringer i flere forskjellige solenergi aksjer. En viktig fordel er at du kan handle fractional shares på eToro, altså trenger du ikke kjøpe en hel aksjer. Fremgangsmåten for å kjøpe andre solenergi aksjer eller fractional shares er den samme som for å investere i Enphase Energy aksjer som vi går gjennom her. Normalt tar det ikke mer enn et par minutter fra du begynner på registreringen av din konto til du kan kjøpe dine første aksjer kurtasjefritt.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Enphase Energy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Enphase Energy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Google. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Enphase Energy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Enphase Energy aksjer

For å kjøpe Enphase Energy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Enphase Energy eller tickeren ENPH, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Enphase Energy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Enphase Energy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Enphase Energy.

Teknisk analyse av Enphase Energy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Enphase Energy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Enphase Energy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Enphase Energy aksjer?

Enphase Energy aksjen er notert på Nasdaq med tickeren ENPH. Du trenger derfor en megler som tilbyr handel med amerikanske aksjer. På vår vise viser vi deg steg for steg hvordan du kan kjøpe Enphase Energy aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Enphase Energy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Enphase Energy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Enphase Energy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Enphase Energy kurs?

Enphase Energy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Enphase Energy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Enphase Energy aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 16 analytikere som har kjøpsanbefaling på Enphase Energy aksjen, mens det er 10 analytikere som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Enphase Energy er $195,05, mens det høyeste kursmålet er på $225,00.