Kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje kursmål anbefaling tips tekniske analyser

Kjøpe Equinor aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Equinor aksjer.

Equinor kursutvikling

Equinor aksjeselskap

Equinor fundamental data

Kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje

Equinor ble grunnlagt i 1972, og er i dag verdens største operatør på dypt vann. Selskapet er det største i Norge om vi ser på market cap, og i verden er de inne på listen over de 50 største selskapene. Opprinnelig het selskapet Statoil, men i forbindelse med at de skal øke investeringene i fornybar energi ble det bestemt at selskapet skulle skifte navn. Equinor har som mål å være ledende innenfor fornybar energi, og allerede har de bemerket seg ved å delta i det største vindkraftprosjektet utenfor New York.

Equinor er et norsk selskap hvor den norske stat er hovedaksjonær med 67 % av aksjene. Aksjen er notert på Oslo Børs, og kan derfor kjøpes via alle norske meglere og banker som tilbyr aksjehandel. Dette er brukervennlige og trygge måter å investere i Equinor på, men siden du må betale kurtasje når du kjøper og selger aksjer kan det fort bli dyrt. Dette er en av grunnene til at vi pleier å anbefale eToro som tilbyr kurtasjefri handel. Det betyr at du kan spare penger som du heller kan investere og få avkastning fra.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

Slik kjøper du Equinor aksjer – steg for steg

eToro har en oversiktlig nettside som du raskt venner deg til å bruke, noe som gjør dette til en god løsning for aksjehandel for nybegynnere. Du får tilgang til mer enn 2000 aksjer på 16 børser, noe som gjør at du kan spre investeringen din på flere aksjer for å få en bedre risikoprofil. Du har også tilgang til kurtasjefri handel med mer enn 250 børsnoterte fond. Fremgangsmåten for å kjøpe aksjer i andre selskap eller børsnoterte fond er den samme som for å kjøpe Equinor aksjer som vi går gjennom her. Normalt tar det ikke mer enn et par minutter fra du begynner å registrere en konto til du kan gjøre din første kurtasjefrie investering i Equinor aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser
 • Fractional shares

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Eget aksjeforum
 • Godkjent av Finanstilsynet

Din egenkapital er utsatt for risiko.

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Equinor aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Equinor aksjer

For å kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Equinor eller tickeren EQNR, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Equinor aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Equinor vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Equinor.

Teknisk analyse av Equinor aksje

Lag din egen tekniske analyse av Equinor

Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Equinor FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Equinor aksjer?

Equinor er notert på Oslo Børs, så har du tilgang til aksjehandel kan du kjøpe denne. Vær obs på at du hos de fleste meglere må betale kurtasje, noe som kan bli dyrt. På vår side viser vi deg hvordan du kan kjøpe Equinor aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Equinor kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Equinor. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Equinor aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Equinor kurs?

Equinor er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Equinor på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Equinor aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 2 analytikere som har kjøpsanbefaling på Equinor aksjen, mens 1 analytiker som har overweight og 1 har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Equinor aksjen er 199,02 kr, mens det høyeste kursmålet er 243,13 kr.

%d bloggere liker dette: