Kjøpe Equites Property Fund aksjer med CFD investere kursmål tekniske analyser sørafrikansk eiendom hvordan

Kjøpe Equites Property Fund aksjer med CFD

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Equites Property Fund aksjer.

Equites Property Fund kursutvikling

Equites Property Fund aksjeselskap

Equites Property Fund fundamental data

Kjøpe Equites Property Fund aksjer med CFD

Equites Property Fund er et sørafrikansk eiendomsselskap som ble etablert i 2013. Selskapet er organisert som en REIT eller Real Estate Investment Trust og fokuserer på næringseiendom for kontor og industri i Sør-Afrika. Det sørafrikanske eiendomsselskapet har hovedkontor i Western Cape, mens aksjen er notert på Johannesburg Stock Exchange med tickeren EQU.

Å investere i sørafrikansk eiendom gjennom norske meglere kan være vanskelig siden det er få som gir deg tilgang til Johannesburg Stock Exchange. De tilgjengelige alternativene er ofte fond eller ETF. Ved å bruke Markets får du muligheten til å få eksponering mot sørafrikanske aksjer ved bruk av CFD. CFD handel på Markets er uten kurtasje, og du kan handle CFD på aksjer notert på 20 børser.

Markets er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er Markets et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på €100, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer Markets også for mer erfarne investorer og tradere.

[table “52” not found /]

Slik kjøper du Equites Property Fund aksjer – steg for steg

Eiendom er regnet for å være trygge investeringer, eiendom i emerging markets har derimot høyere risiko, og derfor vil det være viktig å ha en godt diversifisert portefølje om du investerer i sørafrikansk eiendom gjennom Equites Property Fund. På Markets kan du bruke CFD til å investere i aksjer uten kurtasje notert på 20 børser. I tillegg får du også tilgang til aksjehandel på 17 børser med lav kurtasje. Her viser vi deg hvordan du kan få eksponering mot sørafrikansk eiendom ved å kjøpe CFD på Equites Property Fund aksjer. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe aksjer eller CFD på aksjer.

1: Besøk Markets

Før du kan kjøpe Equites Property Fund aksjer må du registrere deg slik at du får en handelskonto på Markets. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til Markets. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

[table “52” not found /]

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til Markets kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav om kunnskap eller erfaring for å kjøpe Equites Property Fund aksjer. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på €100 eller rundt 1000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. Maks innskudd uavhengig av betalingsmetode er €999999. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Equites Property Fund aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller eller Skrill som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din Markets-konto.

4: Kjøp Equites Property Fund aksjer med CFD

For å kjøpe CFD på Equites Property Fund aksjer på Markets må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Equites Property Fund eller tickeren EQU, og så trykke på søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Equites Property Fund aksjen. Du kan også se på anbefalinger og kursmål fra analytikere.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere eller antallet aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Buy. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Equites Property Fund vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Equites Property Fund.

Teknisk analyse av Equites Property Fund aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Equites Property Fund

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Equites Property Fund FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Equites Property Fund aksjer?

Å investere i det sørafrikanske eiendomsselskapet Equites Property Fund kan være vanskelig og dyrt gjennom norske meglere. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan bruke CFD til å investere i Equites Property Fund aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Equites Property Fund kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Equites Property Fund. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Equites Property Fund aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Equites Property Fund kurs?

Equites Property Fund er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Equites Property Fund på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Equites Property Fund aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 1 analytiker som anbefaler å kjøpe Equites Property Fund, mens det er 1 analytiker som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Equites Property Fund er 21,80 ZAR, mens det høyeste kursmålet på aksjen er 23,40 ZAR.