Kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje kursmål tekniske analyser kurs

Kjøpe Ericsson aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Ericsson aksjer.

Ericsson kursutvikling

Ericsson aksjeselskap

Ericsson fundamental data

Kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje

Ericsson ble grunnlagt av Lars Magnus Ericsson i 1876. Selskapet har i dag hovedkontor i Stockholm, og drift i mer enn 180 land. Selskapet fokuserer på områdene Networks, Digital Services, Managed Services og IoT and New Business. Aksjen finnes som både A- og B-aksje, og er notert på Nasdaq Stockholm med tickerne ERIC-A og ERIC.

Det er normalt god tilgang til svenske aksjer hos norske meglere og banker. De fleste tilbyr nemlig aksjehandel på børsen i Stockholm. Dette er trygge og brukervennlige løsninger, men det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. På grunn av dette pleier vi normalt ikke å anbefale disse. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Ericsson aksjer – steg for steg

Ericsson er et ledende selskap innenfor infrastruktur til edge computing, skytjenester og mobilkommunikasjon, noe som kan bety stor vekst i forbindelse med utrulling av 5G. Selv om 5G aksjer ligger godt an til å oppleve sterk vekst er det fortsatt risiko forbundet med investeringer i disse selskapene. Derfor er det viktig å også investere i andre selskap for å spre risiko. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Ericsson aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Samsung aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Ericsson aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Ericsson aksjer

For å kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Ericsson eller tickeren ERIC-A eller ERIC avhengig av om du ønsker A- eller B aksjer, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Ericsson aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Ericsson vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Ericsson.

Teknisk analyse av Ericsson aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Ericsson

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Ericsson FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Ericsson aksjer?

Ericsson er notert på Nasdaq Stockholm, noe som betyr at du kan investere i selskapet gjennom de fleste norske meglere. Men, det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Ericsson aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Ericsson kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Ericsson. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Ericsson aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Ericsson kurs?

Ericsson er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Ericsson på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Ericsson aksjer en god investering?

I følge oversikten til MarketScreener er det 8 analytikere som anbefaler å kjøpe Ericsson B-aksjer, mens det er 6 som har outperform, 5 som har hold, 1 som har underperform og 2 som har salgsanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Ericsson aksjen er 126,08 SEK, mens høyeste kursmål er på 159,00 SEK.

Hva er forskjellen på Ericsson aksjer og Ericsson A-aksjer?

Det finnes to forskjellige Ericsson aksjer. Ericsson med ticker ERIC som er B-aksjen, og Ericsson A med ticker ERIC-A som er A-aksjen. Eier du A-aksjen kan du stemme på generalforsamling, mens du ikke kan gjøre det dersom du eier B-aksjer.