Kjøpe Essential Utilities aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling

Kjøpe Essential Utilities aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Essential Utilities aksjer.

Essential Utilities kursutvikling

Essential Utilities aksjeselskap

Essential Utilities fundamental data

Kjøpe Essential Utilities aksjer uten kurtasje

Essential Utilities er et amerikansk selskap som leverer infrastruktur og service for drikkevann og avløpsvann. Selskapets historie strekker seg tilbake til 1886 når Springfield Water Company ble grunnlagt i Pennsylvania, selskapet har fortsatt hovedkvarter i samme stat. Aksjen til Essential Utilities er notert på New York Stock Exchange og går under tickeren WTRG.

De aller fleste norske meglere og banker gir deg tilgang til New York børsen, men selv om dette er trygge og brukervennlige løsninger pleier vi ikke å anbefale disse. En av grunnene er det kan bli dyrt siden du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ vi ofte anbefaler er eToro som gir deg tilgang til kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Essential Utilities aksjer – steg for steg

Vannmangel er ventet å bli langt mer utbredt, og det er også økt fokus på å rense avløpsvann. Dette er potensielle triggere for vann aksjer som Essential Utilities. Selv om det ser lovende ut for disse selskapene er det fortsatt viktig å spre risiko. På eToro har du tilgang til mer enn 2000 aksjer, noe som betyr at alt ligger til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her viser vi deg hvordan du kan investere i Essential Utilities aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan bruker til å kjøpe andre aksjer. Normalt trenger du bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Essential Utilities aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Essential Utilities aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Alphabet aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Essential Utilities aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Essential Utilities aksjer

For å kjøpe Essential Utilities aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Essential Utilities eller tickeren WTRG, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Essential Utilities aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Essential Utilities vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Essential Utilities.

Teknisk analyse av Essential Utilities aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Essential Utilities

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Essential Utilities FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Essential Utilities aksjer?

Aksjer på NYSE er lett tilgjengelig gjennom norske meglere, men det kan bli dyrt å bruke disse siden du må betale kurtasje. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan spare penger ved å kjøpe Essential Utilities aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Essential Utilities kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Essential Utilities. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Essential Utilities aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Essential Utilities kurs?

Essential Utilities er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Essential Utilities på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Essential Utilities aksjer en god investering?

I følge Wall Street Journal er det 8 analytikere som har kjøpsanbefaling på Essential Utilities aksjen, mens 1 har overweight, 6 har hold og 1 har underweight. Gjennomsnittlig kursmål for Essential Utilities aksjen er $53,83, mens høyeste kursmål er $70,00.