Kjøpe Etsy aksjer uten kurtasje investere kursmål tekniske analyser anbefalinger kursutvikling tips

Kjøpe Etsy aksjer

Her kan du se de viktigste dataene, få tekniske analyser og se hvordan du kan kjøpe Etsy aksjer.

Etsy kursutvikling

Etsy aksjeselskap

Etsy fundamental data

Kjøpe Etsy aksjer uten kurtasje

Etsy er et amerikansk netthandelsselskap som fokuserer på håndverk og vintage produkter. Selskapet ble grunnlagt av Robert Kalin, Chris Maguire, Haim Schoppik og Jared Tarbell i 2005. Etsy hadde i 2018 over 2 millioner selgere og nesten 40 millioner kjøpere på nettsiden. Aksjen er notert på Nasdaq med tickeren ETSY.

De aller fleste norske meglere og banker tilbyr aksjehandel på Nasdaq, noe som betyr at du kan velge mellom flere løsninger for å kjøpe Etsy aksjer. Normalt pleier vi å ikke anbefale norske meglere og banker siden disse kan bli dyre da du må betale kurtasje hver gang du kjøper og selger aksjer. Et godt alternativ er eToro som tilbyr kurtasjefri handel med over 2000 aksjer på 16 børser.

eToro er regulert av CySEC og har alle nødvendige tillatelser fra det norske Finanstilsynet. Alle innskudd og investeringer i aksjer er også forsikret opptil 1 million euro. Dermed er eToro et trygt og seriøst alternativ til norske meglere og banker. Det minste innskuddet er på $200, noe som betyr at de aller fleste kan komme i gang med investeringer. Med gratis realtidskurser og program for teknisk analyse passer eToro også for mer erfarne investorer og tradere.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

Slik kjøper du Etsy aksjer – steg for steg

Dersom du tror at mer av handelen kommer til å skje på nett har du mange netthandelaksjer å velge mellom. Etsy skiller seg ut, og det kan være et konkurransefortrinn. Samtidig er det risiko å investere i vekstaksjer, og derfor er det viktig å spre risikoen ved å investere i flere selskap og i ulike sektorer. Med tilgang til over 2000 aksjer på eToro ligger det meste til rette for at du skal kunne bygge opp en godt diversifisert portefølje. Her skal vi vise deg hvordan du kan investere i Etsy aksjer uten kurtasje. Samme fremgangsmåte kan du også bruke til å kjøpe andre aksjer uten kurtasje. Normalt trengs det bare noen få minutter for å komme i gang med kurtasjefri aksjehandel på eToro.

1: Besøk eToro

Før du kan kjøpe Etsy aksjer uten kurtasje må du registrere deg slik at du får en handelskonto på eToro. Det er gratis å åpne en konto, og du får tilgang til gratis realtidskurser og program for teknisk analyse. For å komme til nettsiden slik at du kan registrere deg kan du trykke på den grønne knappen nedenfor hvor det står Til eToro. Nettsiden har et enkelt design slik at du raskt får full oversikt, og både nettside og kundeservice er tilgjengelig på norsk slik at du får en god brukeropplevelse.

Kurtasjefri aksjehandel på 16 børser.
 • Anbefalt nettmegler
 • 2000+ aksjer
 • 16 børser

 • Ingen kurtasje - lav spread
 • Gratis realtidskurser
 • Godkjent av Finanstilsynet

Kapitalen din er utsatt for risiko. Andre kostnader kommer i tillegg. For mer informasjon, besøk etoro.com/trading/fees

2: Åpne konto

Når du er på nettsiden til eToro kan du starte på registreringen ved å trykke på knappen Bli med nå slik at du får frem skjemaet hvor du kan velge hvilken innloggingsmetode du vil ha på din konto. Du kan enten lage et brukernavn og passord, og oppgi mailadressen din, eller bruke din Facebook- eller Google-konto for å logge inn. Når du har valgt og aktivert metode er din konto registrert og du er logget inn.

Nå kan du gå videre ved å trykke på Fullfør profil. Dette åpner opp skjemaet hvor du kan skrive inn informasjon som navn, fødselsdato, adresse og telefonnummer. Deretter må du svare på noen spørsmål slik at din erfaring med aksjer og investeringer blir kartlagt. Det er ingen minstekrav for å kjøpe Etsy aksjer uten kurtasje. Til slutt bør du sikre din konto ved å laste opp bilder av ID, et dokument som viser adressen din, og betalingsmetodene du vil bruke.

3: Gjør innskudd

Med et minsteinnskudd på $200 eller i underkant av 2000 kr kan stort sett alle komme i gang med investeringer. På eToro er det også mulig å kjøpe fractional shares, noe som åpner opp for at flere kan investere i aksjer med høy kurs som for eksempel Amazon aksjen. Maks innskudd avhenger av betalingsmetode og går fra $5500 og oppover. Vil du komme raskest mulig i gang med å kjøpe Etsy aksjer kan du bruke VISA, MasterCard, Revolut, Paypal, Neteller, Skrill, Rapid Transfer eller Trustly som har direkte innskudd. Du kan også gjøre en vanlig bankoverføring. Med denne metoden kan det ta opptil 5 virkedager før du har pengene inne på din eToro-konto.

4: Kjøp Etsy aksjer

For å kjøpe Etsy aksjer uten kurtasje på eToro må du bruke ordreskjemaet. Dette får du frem ved å bruke søkefeltet øverst på skjermen til å søke etter Etsy, og så trykke på knappen Handle i søkeresultatet. I søkeresultatet kan du også trykke på selskapslogoen dersom du vil lese mer om selskapet, se nøkkeltall og kursutvikling, eller lage tekniske analyser av Etsy aksjen.

I ordreskjemaet kan du skrive inn summen du vil investere i fractional shares eller deler av en aksje, eller antallet hele aksjer du ønsker å kjøpe. Når du har oppgitt sum eller antall aksjer du vil ha kan du aktivere ordren ved å trykke på Åpne handel. Din ordre vil bli utført umiddelbart så lenge børsen er åpen. Dine aksjer i Etsy vil automatisk bli lagt til i din portefølje slik at du kan følge med på kursutviklingen og avkastningen fra din investering i Etsy.

Teknisk analyse av Etsy aksje

No shortCode found

Lag din egen tekniske analyse av Etsy

TradingView teknisk analyseprogram
Ny tradingview teknisk analyse program
 • Realtidskurser
 • Norske og utenlandske aksjer
 • Indekser, råvarer, valuta, etc
 • Støtte, motstand, formasjoner, trender
 • Indikatorer
 • Fundamental data
 • Strategy Tester
 • Stock Screener
 • Basic - gratis
 • Pro - $14,95 pr mnd
 • Pro+ - $29,95 pr mnd
 • Premium - $59,95 pr mnd


Du kan prøve TradingView Premium gratis i 30 dager.

Etsy FAQ

Hvordan kan jeg kjøpe Etsy aksjer?

Etsy er notert på Nasdaq, så for å investere i denne aksjen må du ha en megler som gir deg tilgang til de amerikanske børsene. På vår side viser vi deg steg for steg hvordan du kan investere i Etsy aksjer uten kurtasje.

Hvor kan jeg følge Etsy kursutvikling?

På vår side kan du følge med på kursutviklingen til Etsy. Vi har også samlet nyttig informasjon og nøkkeltall fra siste selskapsrapport. Du kan også se multipler som Price/Sales, Price/Earnings og Price/Book for Etsy aksjen.

Hvor kan jeg se teknisk analyse av Etsy kurs?

Etsy er en populær investering og vi følger tett med på kursutviklingen. Jevnlig legger vi ut tekniske analyser av Etsy på vår side. Du kan også følge våre kurs dersom du vil lære å lage dine egne tekniske analyser av aksjer.

Er Etsy aksjer en god investering?

I oversikten til Wall Street Journal er det 12 analytikere som har kjøpsanbefaling på Etsy aksjen, mens det er 1 som har overweight og 5 som har holdanbefaling. Gjennomsnittlig kursmål for Etsy aksjen er $218,31, mens det høyeste kursmålet er $270,00.